Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Rábaközi Kiállítás és Vásár

A Rábaközi Kiállítás és Vásárt május 17. és 19. között rendezik Csornán a Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskolában. A szervezők idén is színes programokkal, műsorokkal várják mind a kiállítókat, mind a látogatókat.

Politikusok köszöntője

A megnyitó május 17-én, pénteken délelőtt tíz órakor kezdődik, melyen közreműködik a csornai Pántlika néptáncegyüttes. Köszöntőt mond Áder János, az Országgyűlés elnöke, a rendezvény fővédnöke, Papp József csornai polgármester. A házigazdák nevében Ivanics Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke üdvözli a vendégeket, majd Tóth Balázs, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke mond beszédet.

Gazdasági fórum

Fél tizenegykor adják át a vásári díjakat. Délután két órakor gazdasági fórum kezdődik a térség gazdasági, politikai vezetőivel. A beszélgetést Vida István, a Kisalföld szerkesztőségvezetője vezeti.

Kulturális délután,

este szórakozás


Pénteken délután kulturális műsor várja a kiállítás iránt érdeklődőket. Fellépnek a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulói, bemutatkozik a Kerényi György Állami Zeneiskola és az Arany János iskola is. Este kilenc órától diszkó várja a fiatalokat a gimnázium rendezvénysátrában.

Sport és technika

Május 18-án, szombaton délelőtt teniszverseny lesz, majd a számítógéppel ismerkedhetnek az érdeklődők. Még aznap délután játszóház várja a gyerekeket, de szombaton is lesz kulturális műsor. Este kilenctől bál zárja a napot.

Vasárnap: néptánc és bál

Május 19-én délelőtt tíz órakor kerékpárversennyel kezdődik a seregszemle zárónapja.
A továbbiakban az internet lehetőségeivel ismerkedhetnek meg a látogatók, délután két órakor pedig Pünkösdi Néptáncgálán szórakozhat a közönség a környékbeli tánccsoportok közreműködésével.
A délután hat órakor kezdődő vásárzárást este kilenckor Ivó-napi bál követi.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Nem jelentkeztem kormányzati szerepre

Amikor a választási kampány során Medgyessy Péter, az MSZP miniszterelnök-jelöltje Csornára… Tovább olvasom