Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Piros jelzés ellenére hajtott a sínekre egy férfi Csornán - fotók a balesetről

A Csornai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A sofőr szerencsére túlélte az ütközést a vonattal.
A nyomozás adatai szerint 2018. december 10-én 12 óra 12 perckor Csornán, az Andrássy utcában közlekedett egy 35 éves férfi személygépkocsival. Haladása során a vasúti fénysorompóval szabályozott kereszteződésbe hajtott és összeütközött a neki balról érkező személyszállító vonattal.

A balesetben az autó sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték. Az eljárásban beszerzett iratok alapján megállapítást nyert, hogy a vasúti átjárót biztosító fénysorompó a közút felé tilos jelzést adott - adta hírül a Police.hu.
 

A nyomozók K. Istvánt közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett.
 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Csornai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.
 
Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Befejeződött a szociális központ fejlesztése Kapuváron: újra régi helyén fogadja a rászorulókat a Nyitott Kapu-Vár

Befejeződött a szociális központ fejlesztése Kapuváron: újra régi helyén fogadja a rászorulókat a Nyitott Kapu-Vár
Kapuvár önkormányzata a Nyitott KAPU-VÁR Térségi Szociális Központ infrastrukturális fejlesztésére 45 millió forintos európai uniós támogatást nyert. Tovább olvasom