Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 17°C Még több cikk.

Pályázati pénzből újul meg a hivatal és az orvosi rendelő

Rábasebes - A polgármesteri hivatal felújítását pályázati pénzből valósítják meg Rábasebesen. A Petőfi utca burkolatát saját erőből teszik rendbe.
Pályázati pénzből újítják fel Rábasebesen a polgármesteri hivatal és orvosi rendelő épületét. A beruházáshoz a regionális fejlesztési tanács adott támogatást, 2,4 millió forintot. Ezt az összeget az önkormányzat 2 millió forint saját erővel egészítette ki. Mizser Edit polgármester érdeklődésünkre elmondta: két évvel ezelőtt a nyílászárókat cserélték ki az épületen, illetve a tetőzetet.

– Most az újabb támogatással „újjávarázsoljuk" a hivatalt – fogalmazott Mizser Edit. – Szigetelik, színezik kívül, belül cserélik a járólapokat, felújítják a vizesblokkot, az elektromos hálózatot. Rá is fért a rekonstrukció a házra, mivel már nagyon rossz állapotban volt. A munkákkal várhatóan még e hónap végére végeznek.

A polgármester arról is tájékoztatott, hogy sikertelen volt pályázatuk a Petőfi utca burkolatának rendbetételére. Ezért saját forrásból egymillió forintot költenek az utcára. Főként a szennyvízcsatorna fektetésekor átvágott szakaszokon végzik el a javítást.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolaotthonos oktatás a katolikus iskolában Kapuváron

Kapuvár - A kapuvári katolikus iskolában idén vezették be az úgynevezett iskolaotthonos oktatási… Tovább olvasom