Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 8°C Még több cikk.

Nagy öröm lett az Andris 2. CD

„Igen nagy öröm ez" – mondta pénteken Szabó Andris, amikor először vehette kezébe a még „lemezgyári meleg" új CD-jét. „A szívemmel is látható" című album a Kisalföld megyei irodáiban megvásárolható, országos terjesztése jövő héttől várható.
Amint arról már beszámoltunk, Szabó Andris november végén újra bevonult Benkő Lászlóval a Média Generál stúdióba, s ahogy ígértük, a munka gyümölcse máris élvezhető. Forgalomba került „A szívemmel is látható, Andris 2." című korong.

Andris az első meghallgatás után igen elégedett volt második zenei albumával. Örömét könnyei is hitelesítették. Elmondta: igen elfáradt a stúdiófelvételek alatt, de az új CD minden munkát megér. A kilencegységes korongról most első számú kedvence a neki írt egyik Benkő–Trunkos-dal, a „Miért, mondd, miért?", illetve a már Neotontól is jól ismert „Ha elmúlik karácsony". E nóta külön érdekessége, hogy ebben unokatestvére, Horváth Bernadett is megmutatja énekhangját.

A második Andris-albumot is a Győri Lions Alapítvány adta ki a Kisalföld segítségével. Halbritter Mátyás kuratóriumi elnök is méltán volt büszke a hanghordozóra. Minden közreműködőnek köszönetét fejezte ki, s abbeli reményét is, hogy sokak ünnepét teszik emlékezetesebbé az új CD dalaival.

Az album zeneszerzője, producere, Benkő László ezúttal a fiú fegyelmezettségét, munkabírását emelte ki, s a Trunkos Andrással közösen írt két új nótájukat igazi zenei csemegének nevezte. Hozzátette: a jövő héten Budapesten lesz a korong országos sajtóbemutatója.

A fiú, aki a szívével lát. Fotó: Cs. Kovács Attila

Hol kapható?

Olvasóink előzetesen több mint másfél ezer CD-t rendeltek meg tőlünk. Nekik karácsonyig házhoz szállítjuk az albumot. Az új megrendelések teljesítését az ünnepek utánra tudjuk vállalni. Ám az „Andris 2." hétfőtől megvásárolható a Kisalföld megyei pavilonjaiban és hirdetésfelvételi irodáiban is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több a kamion a 86-os főúton, mint a sztrádán

Csorna - A 85-ös és a 86-os főutakról tartottak fórumot Csornán. A résztvevők a legfontosabb… Tovább olvasom