Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

Mini KRESZ-verseny Csornán - fotók

Mini KRESZ-versenyt rendeztek szerdán délelőtt a Csorna Rendőrkapitányságon. Nagycsoportos óvodások, illetve első és második osztályos gyerekek vetélkedtek.
Az országos Balesetmegelőzési Bizottság minden évben megrendezi versenyét, ehhez kapcsolódott a csornai kapitányság is.

A résztvevők először egy tesztlapot töltöttek ki, majd kerékpárral mutatták be ügyességüket.

Fotó: CSKA

A legjobb versenyzők képviselik Csornát a megyei versenyen.

Olvasóink írták

 • 9. Jerry 2012. április 15. 20:56
  „durva,már ne haragudj,de hol látsz te ma már idősebb rendőrt?A járőrkocsikban szinte még gyerekek ülnek, nincs már olyan idősebb rendőr,akitől a szakmai rutint,ami iskolában nem tanulható meg, az életben elsajátíthatnák. Ezért van az, hogy a rendőr egyetlen intézkedése az autómata trafipax őrzése.Az új szabálysértési törvény lényegében pénzbehajtás,főként a szegény rétegtől,mert ezek a fiatalok, nem mernek majd fellépni a milliós kocsik gazdáival,aki napi 47000-et keres,csak azzal,aki havi 47.000-et.,és szakadt kocsival,vagy kerékpáron közlekedik. Elgondolkodtató, hogy a húsvéti ünnepekben fogott ittas vezetők ellen indított eljárásban több mint fele kerékpáros volt.Némelyik több büntetést kap, mint amit egy hónapban megkeres.Régen az ittas kerékpárost megkérték, hogy szépen tolja haza a kerékpárt, vagy lerakatták vele egy közeli ismerősnél.Ma már inkább bírságot szabatnak ki nekik,mert kell az állami bevétel,aztán tovább engedik.Hol van a baleset megelőzés,a tolerancia?Szolgálunk és védünk?Nem, ma már :Büntetünk, mert az állásunkat féltjük.”
 • 8. durva 2012. április 15. 18:10
  „egy éven vagy hónapokon belül nem lesz elég rendőr vagy már most sincs !! ott hagyja mindegyik mert nincs megbecsülés és persze 0 fizetés! majd jönnek helyettük a fiatal rend őrei és azt hiszik ők a terminátorok!! az idősebbeket kell megbecsülni és megfizetni, havi 105e ft ért éjjel nappal hétvége ünnep. talán eljön majd az az idő amikor a főnökök mennek a családi balhékhoz vasárnap 12 kor”
 • 7. Goldman 2012. április 13. 09:30
  „A szülőkre is ráférne a bicajos kresz oktatás”
 • 6. nagypálma 2012. április 13. 08:16
  „Nem értem, hogy miért kell minden cikkhez oda nem illő, vagy erős áthallással odaerőltetett témákat feszegetni. Gondoltam, ha ti már megvitattátok az aktuálpolitikát, akkor én a CIKKHEZ is hozzászólnék: gratulálok a győzteseknek, sok sikert kívánok nekik a megyei versenyhez. Az pedig dicséretes, hogy a szervezők már ilyen ifjú korban fontosnak tartják a közlekedési szabályok megismertetését.”
 • 5. Jerry 2012. április 11. 21:53
  „Mankapunka ,a gondolkodásmód váltás a rendőrségen megtörtént,elzavarták nyugdíjba a régi állományt, a "kádárhuszárokat"aztána nyugdíjat is elvették tőlük.Az új állomány meg, sok volt határőr,kényszerrendőr már az új alaptörvény szerint dolgozhat, más gondolkodással,mert szavuk nincs,mert akkor indoklás nélkül kirughatják őket.A kresz oktatás,gyakorlat már nem lehet követelmény, a trafi is automatán megy, csak ki kell vinni.A nagy újjászervezés hatására bár az is nagy szó lesz, ha rendőr lesz az utcán.Sok faluban már csak posztos bádog rendőrre futja, őrüljünk,ha városban legalább egy járőrautónyi összejön.”
 • 4. Megakrieger 2012. április 11. 20:27
  „ezeket a köröket minden cikknél lefutod, bármiről is szóljon az? :)”
 • 3. Mankapunka 2012. április 11. 18:07
  „Mega

  Nem a munkavégzésük volt sajnos,mint amit a trafizás miatt hoztak,hogy ott áll meg,ahol akar.

  Régen rossz,mikor ők papolnak erről. Kb.olyan,mintha egy pornószínész mondaná a középiskolában,hogy veszélyes dolog a szex.”
 • 2. Megakrieger 2012. április 11. 16:24
  „nézd meg alaposabban a kreszt, annyit segítek, hogy a vége felé kell keresgélni :D”
 • 1. Mankapunka 2012. április 11. 12:53
  „Minap az ifjú rendőrök vígan hűsöltek a kombi Skodában a megállni tilos tábla után az egyik utcában.

  Tudom,hogy nekik mindent lehet,de néha a szabályosan közlekedőt tartják fel vele. Ott is kellene valami gondolkodásmód váltás,mert addig ne várják el,hogy a többi betartsa,ha ők is nagyívben tesznek rá.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új árverés a Vocational Academy épületeire

A jövő héten, április 17-én újra kalapács alá kerülnek a 675 millió forint bér-, közmű- és banki… Tovább olvasom