Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

Magánpénzből egymillió a városnak

Kapuvár - A hétvégén megrendezendő Szent Anna-napi Vigasságok pénteki és vasárnapi napjának programjait magánpénzből szervezik.


Helyi vállalkozók több mint egymillió forinttal járultak hozzá a városi rendezvény megtartásához. Az egyik vállalkozó elmondta, már a tavalyi kapuvári búcsú egy részét – akkor több mint félmillió forintot – magánpénzekből teremtették elő, ám az idei rendezvény megtartásához ez már nem volt elég. – Mind a pénteki, mind a vasárnap délutáni programokat két kollégámmal együtt fizettük be a városi rendezvény büdzséjébe, ez az idei évben meghaladta az 1,2 millió forintot – mondta el Dukai Zoltán. Hozzátette, ezzel a vállalkozók a városi rendezvény programjainak számát – és reményeik szerint színvonalát is – emelték.

Olvasóink írták

 • 4. sivatag66 2010. július 24. 03:36
  „janika ! :(((((”
 • 3. frenkycom 2010. július 23. 19:12
  „...legalább nem edda lesz megint....”
 • 2. radayrosseb 2010. július 23. 18:36
  „Kedves cikkíró!

  Megint sikerült hozni a Kisalföld hitelességi szintjét. Az egész cikk alapja - finoman szólva is - egy marha nagy csúsztatás. Azt írja: ,,Helyi vállalkozók több mint egymillió forinttal járultak hozzá a városi rendezvény megtartásához." Vagyis ön szerint a vállalkozók minden ellentételezés nélkül (pusztán lokálpatriotizmusból, keresztényi szeretetből vagy mittudomén) adtak a városnak több mint 1 millió forintot, hogy a Szent Anna-napi Vigasságok programjait megrendezhessék. Egy fenét!! A vállalkozók megszervezték a programokat saját pénzből - ez igaz, de a vendéglátásból befolyó pénz is az övék. Ez egy szimpla üzleti vállalkozás, amihez a város ingyen(!!!) odaadta nekik a helyszínt (KSE pálya). Nagyon jó dolog, hogy vannak olyan emberek/vállalkozások Kapuváron, akik felvállalnak egy ilyen komoly munkát mint a búcsú (legalábbis egy részének) megszervezése. Minden tiszteletem az övék. De amit ön leírt, az egyszerűen nem igaz. Már megint...”
 • 1. janika 2010. július 23. 09:30
  „Szent Anna azaz Jézus anyai nagyanyja! De, ha már így szórják a pénzt, akkor emlékezzenek meg az atyai nagyanyjáról is! Vagy Ő nem volt elég szent? Vagy nem is ismerik a hívek és tanáraik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kinek a feladata a sírok gondozása?

˝A csornai temetőkben kinek a feladata azokon a sírokon a gaz s a fű lekaszálása, amelyeket a… Tovább olvasom