Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Közös szolgálat után esküvő

Kóny - Rendőr-polgárőr esküvőt tartottak a hétvégén Kónyban. A fiatalok másfél évvel ezelőtt együtt indultak szolgálatba, hogy végül a kónyi templomba érkezzenek meg. Kollégáik tisztelegtek az ifjú pár előtt.

Díszegyenruhás, kardos esküvőt tartottak a hétvégén Kónyban. Kovács Zoltán zászlós és menyasszonya, Csányi Beatrix előtt tisztelegtek a csornai kollégák szombaton a Szent Mihály-templom előtt. Kovács zászlós és menyasszonya egy közös szolgálaton ismerkedtek meg egymással.

A fiatalasszony szülei ugyanis alapítói és vezetői a kónyi polgárőr-egyesületnek, így lányuknak is természetes volt, hogy rendszeresen szolgálatba indul. Másfél évvel ezelőtt, karácsony táján a bősárkányi körzeti megbízottal közös szolgálatba osztották be a kónyi polgárőröket. Kovács zászlósnak azonnal megtetszett a csinos polgárőrlány, és úgy „helyezkedett", hogy legközelebb ismét Kónyba „hívta" a szolgálat. A közös járőrözésből szerelem lett, most szombaton pedig esküvő. A szertartáson Kiss József alezredes, csornai rendőrkapitány vezényelte a szakaszt. A rendőrök díszegyenruhában, karddal tisztelegtek, miközben az ifjú pár elvonult sorfaluk között.

A fiatal férj a Kisalföldnek elmondta: szülőfalujában, Fehértón kezdik meg közös életüket. Mielőbb gyerekeket szeretnének, akik felnövekedvén bizonyára választhatnak majd: rendőregyenruhát vagy polgárőrmellényt öltenek magukra.

Cs. Kovács Attila

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magánpénzekből közadomány

Kapuvár - A kapuvári képviselő-testület döntése szerint az önkormányzat közérdekű kötelezettségvállalás címen lakossági pénzeket vár a város fejlesztésére. A polgármester szerint nem számítanak milliókra, s nincs lehetőség a korrupcióra sem a pénzek nyomán.
Tovább olvasom