Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Könyvtári hét ingyenes beiratkozással

Csorna - Az őszi könyvtári hét rendezvényeit a Martincsevics Károly Városi Könyvtárban október 12-ig tartják.
Ingyenesen lehet beiratkozni a felnőtt- és gyermekkönyvtárba, illetve ezen a héten a már beiratkozott olvasók a hangtárból CD-t, DVD-t, videokazettát, hanglemezt vagy hangkazettát egy alkalommal ingyen kölcsönözhetnek. A megbocsátás hete a késedelmes olvasóknak ad lehetőséget arra, hogy késedelmi díj megfizetése nélkül hozzák vissza a náluk lévő könyveket vagy hangzó anyagokat.

Ma Kattanj rá(nk)! címmel 24 órás online kvízjátékra invitálják a tini korosztályt. A pontgyűjtő versenyre október 7-ig regisztrálhattak a felső tagozatos, 3 fős csapatok, akik a könyvtár weboldalán (http://konyvtar.csorna.hu) óránként 10–10 kérdésre adtak választ. A legtöbb csapatot regisztráló osztályt, iskolát külön díjazzák. A legeredményesebb válaszadó 5–5 csapatot behívják a holnapi helyi versenyre, ahol értékes díjakat osztanak ki.

Holnap délután öt órakor „A hírtől a megjelenésig" című programon a helyi média képviselőivel találkozhatnak a könyvtár látogatói.

Olvasóink írták

 • 3. gyumolcs 2008. október 09. 11:34
  „Elolvasta valaki egyáltalán a cikket?????Jó Magyar szokás szerint fikázódunk(igazat adva Kabócának) de nem erről szól a cikk!!!”
 • 2. Kabóca 2008. október 09. 09:17
  „Új a nóta:
  "A csornai bíró háza de szaros,..."”
 • 1. Kabóca 2008. október 09. 07:57
  „Ez jó hír.
  Javaslom a helyi médiának, ha már arra járnak, készítsenek néhány külső felvételt a könyvtár épületéről is.
  Sajnos borzasztó állapotok vannak.
  Az épület tetején évek óta tanyázó több száz galamb az ürülékével teljesen beterítette ezt a gyönyörű épületet és az előtte lévő járdaszakaszt.
  Nem elég, hogy a napi 30.000 jármű 2 méterre dübörög az épület előtt, ezek a tollas patkányok szabadon garázdálkodhatnak, ki tudja, milyen fertőzéseket terjesztve.
  Nincs gazdája a háznak?
  Önkormányzat! Intézkedést várunk!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállítás és könyvbemutató

A könyvtári hét keretében a csornai Martincsevics Károly Városi Könyvtárban az ART9000 Képzőművész… Tovább olvasom