Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Kölcsönautóval mentek lopni

Kapuvár - Még a hónap közepén gondolta úgy két beledi fiatalember, hogy amúgy számukra szűkös anyagi lehetőségeiken lopással próbálnak javítani.
– Két vitnyédi horgászházat még szeptember 13-án éjjel törtek fel akkor ismeretlen tettesek, ahonnan több mint kétszázezer forint értékű horgászfelszerelést, valamint különféle gépeket tulajdonítottak el – mondta Varga Krisztián százados, a Kapuvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A két fiatal egy kölcsön Audival utazgatott az éjszakában, melyet a lopáshoz is felhasználtak. Aznap éjjel nagy „szerencséjük" volt, hiszen a beledi rendőrök le akarták állítani az épp a portyázásból hazaérkező fiatalokat, ám ők az intézkedő rendőrnek nem álltak meg, hanem a kölcsönautóval elhajtottak. A nyomozás során azonban felmerült az elkövetők kiléte, a beledi rendőrök segítségével a kapuvári nyomozók végül elfogták a büntetett előéletű, harmincnégy éves, beledi M. I.-t, valamint a szintén beledi, huszonkét éves társát, M. L.-t. Utóbbi fiatalember ellen épp lopás miatt folyik egy másik eljárás is. Velük szemben az eljárás jelenleg is tart, a rendőrök többrendbeli lopással gyanúsítják a két fiatalt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Ennyiért dolgoztál, nem épp semmiért...''

Kapuvár - Míg a kapuvári cégvezetők az egyre növekvő szakemberhiányra panaszkodnak, addig a helyi… Tovább olvasom