Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Kiállítás és vásár tizedszer

Csorna - Tizedszer rendezik meg a hétvégén Csornán a Rábaközi kiállítást és vásárt. Az érdeklődők nyolcvan standon nézelődhetnek a Hunyadi-gimnázium területén.
Pénteken nyílt meg Csornán a X. Rábaközi Kiállítás és Vásár. A háromnapos rendezvényen a régió gazdasági életének szereplői mutatkoznak be, de standja van a csornai kistérségnek és a Csornai Rendőrkapitányságnak is.

Összesen nyolcvanan kínálják portékájukat, terméküket, szolgáltatásukat a csornai vásáron.

A megnyitóünnepségen a város nevében Turi György polgármester köszöntötte a résztvevőket, majd Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke mondott beszédet.

– Régi hagyománya van Csornán a vásárnak – fogalmazott. – Egy valamirevaló kisrégió, ha gazdasági vezetői szerepet akar betölteni, nagyon fontos, hogy össze tudja hozni a gazdasági szereplőket. Ez mutatja meg a gazdaság erejét és feltétele a piacon való megmaradásnak.

A Rábaközi Kiállítás és Vásár díjazottjai. A háromnapos rendezvényen a régió gazdasági életének szereplői mutatkoznak be.
A Rábaközi Kiállítás és Vásár díjazottjai. A háromnapos rendezvényen a régió gazdasági életének szereplői mutatkoznak be.

Mihalicz Antal, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke úgy vélte a megnyitón, szervezetüknek fontos, hogy tagjaik bemutatkozhassanak a csornaihoz hasonló rendezvényeken. A látogatókat és a kiállítókat Kovács Istvánné, a vásárnak otthont adó Hunyadi-gimnázium igazgatója is köszöntötte.

A megnyitón átadták a vásári díjakat is. Csorna díját a Raiffeisen Bank, a megyei önkormányzatét Németh Ottóné babakészítő kapta. „Színvonalas kiállító" díjat vehetett át a kamarától a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet és az Ablakcentrum kft. A vásári díjat Baranyai Zoltán méhésznek adták át. A csornai ipartestület a B. és V. kft.-t tüntette ki, vásári különdíjat Horváth Gézáné orvosiműszer-forgalmazó kapott. A vásár nagydíjasa a kapuvári Provertha lett.

A Rábaközi Kiállítás és Vásár szombaton és vasárnap délelőtt tíz órától délután hat óráig várja az érdeklődőket. A sportegyesület edzőpályáján, a rendezvénysátorban a kísérő programokon szórakozhatnak az érdeklődők.

Olvasóink írták

  • 2. Hm 2008. június 18. 20:15
    „Amúgy évek óta uncsi az egész, nem csak szeretett városunkban, de az összes szomszédságban is.”
  • 1. Németh Kata 2008. június 14. 09:10
    „anya gratulálok a díjadhoz!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bionap a mihályi almásban

Mihályi - Horváth László bioalmása ad otthont a II. Országos Bionap nyugat-dunántúli… Tovább olvasom