Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Kétnyelvű filmet adott ki a két város

Lezárult a Kapuvár és Nagymegyer által beadott marketingpályázat, melynek eredményeképpen számos kiállításon jelent meg a két település. A programban egy kétnyelvű DVD-t is kiadtak.

A hét közepén zárult a Kapuvár és Nagymegyer (Velky Meder) által közösen beadott marketingprojekt. Ahogy a program záró sajtótájékoztatóján elhangzott, a két város számos utazási kiállításon közös standdal jelent meg. Többek között Budapesten és Nyitrán tartott közös programot a két város, ám a lezárult programban egy kétnyelvű DVD-t is kiadtak, melyet a zárón megtekinthettek a városok képviselői.

Hámori György és Kucsera Ilona: Kétnyelvű DVD-t is kiadtak a városok.
Hámori György és Kucsera Ilona: Kétnyelvű DVD-t is kiadtak a városok.

– A legnagyobb eredménynek azt tartom, hogy Nagymegyerrel nagyon jó kapcsolatunk alakult ki a projekt során, melynek már kézzelfogható eredménye is van a Pro Comitatu határon átnyúló társulás formájában, de szólhatnék akár az inkubátorházak beruházásáról is – jelentette ki Hámori György kapuvári polgármester. Németh Csóka Gábor alpolgármester hozzátette, a sikert nem kell megmagyarázni. – A fővárosi kiállítás közös standját még az indiai nagykövet és munkatársai is meglátogatták, amivel nagy sikerünk volt a programon – mondta az alpolgármester. Kucsera Ilona nagymegyeri hivatalvezető úgy fogalmazott, határtalan lehetőségek vannak a két fürdőváros jövőbeli turisztikai együttműködésében. A sajtótájékoztatón elhangzott, a projekt eredményeiről egy honlap is indul a közeljövőben (www.termalregio.eu).
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitnyédiek közkincse

A Közkincs-kerekasztal vitnyédi rendezvényén bemutatkoztak a környék gazdasági és turisztikai intézményei, valamint a civil szervezetek. Tovább olvasom