Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

Kétéves lesz a Szebb Jövőért Ifjúsági Klub

Hagyományőrzők: Lassan kétéves múltra tekinthet vissza a „Szebb Jövőért" Ifjúsági Klub, melynek tagjait egyre több helyi ünnepségen láthatták a kapuváriak. Nevüket nem a Magyar Gárdából származtatják, hiszen megalakulásuk előbbre datálódik.
Bognár Péter klubelnök szerint olyan helyi és környékbeli fiatalokat fog össze a több mint egy tucat tagot számláló szervezet, akik tevékenyen kiveszik részüket a város közéletéből.

Felvételünkön Bognár Péter és Németh Ádám. Fotó: Turbók Attila

– Semmilyen divatos politikai csoportot nem akarunk követni, úgy vélem, számunkra a hiteles történelem jelenti a szervezet alapját – mondta az elnök. Ehhez Németh Ádám alapító tag hozzátette, fontosnak tartják, hogy a társadalmi eseményeken megjelenjenek.

A hagyományok ápolásán túl részt vettek például egy Kárpátaljára irányuló jótékonysági akcióban is. Terveik szerint még idén egyesületté válnak, céljaik közt a kapuvári hagyományok felkutatása és ápolása szerepel.

Olvasóink írták

  • 1. Varga Imre 2008. január 31. 20:18
    „én mint a klub alelnöke büszke vagyok a klubra és arra amit eddig tettünk és remélem ezután is talán több taggal tudjuk folytatni!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új rendezvények a Rábaközi Művelődési Központban

Kapuvár - A színházban egyre növekvő nézőszámmal, a könyvtárban csökkenő olvasókedvvel vágott neki… Tovább olvasom