Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Idén is lesz muskátliosztás Kapuváron

A Kapukom Kft. üzleti terve is napirenden volt Kapuvár képviselő-testülete idei első ülésén. Idén a parkgondozási járműparkjuk bővítését s a helyi rádió fejlesztését tervezik.
 
– Tavalyról tartozásunk, hitelünk, jelentős kintlévőségünk nincs. Az önkormányzattól tagi kölcsönt nem kértünk – áll a városüzemeltetést ellátó Kapukom idei üzleti tervében. Az önkormányzati cég az idei évre is nyereséget vár.
A cég feladatköre ötrétű.

 – Parkolóautomatáinkat az elmúlt években a város segítségével folyamatosan cseréltük és ezt tervezzük a jövőben is. Az új gépek üzembiztosabbak, környezetkímélők, hatékonyan és felhasználóbarát módon működnek. A meghibásodások a töredékére csökkentek – fejtette ki Németh D. László cégvezető. A cég a parkolódíjakból az idei évre hatszázalékos bevételnövekedést vár. 
 Tavaly népszerű volt a muskátliosztás, ebben az évben is tervezik. Fotó: Jerkó Gyula
A Kapukom a parkgondozásra, a zöldterületek karbantartására használatos, nagy értékű eszközei egy részének cseréjét és a meglévők hosszú távú működését biztosító felújítását is megcélozta. 

 – Az igen népszerű muskátliosztást a Kapuvári Kertészettel közösen idén is megrendezzük – tette hozzá az ügyvezető. 

A piaci helypénzek mértéke stagnál, mivel egyre kevesebb az árus és a vásárló is. 

A helyi rádiónál megbízható technikai hátterük mellé a vendégek fogadására is alkalmas stúdió kialakítását és frekvenciaengedélyük meghosszabbítását tervezik. 

Idén is törekednek a balatonakali tábor kihasználtságának növelésére: – Tartjuk magunkat ahhoz a többéves irányelvünkhöz, hogy a tábor bevételeit visszaforgatjuk a nyaralóhely komfortosításába – fejtette ki Németh D. László. A Kapukom Kft. 2019-ben 78,6 millió forintos bevétellel számol.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rábaszovát fia és neveltje a hős Rozs József, szülőfaluja őrzi emlékét

Rábaszovát fia és neveltje a hős Rozs József, szülőfaluja őrzi emlékét
Egy rábaközi hős katona életét dolgozza fel Szalay Balázs csornai helytörténet-kutató. A rábaszováti… Tovább olvasom