Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Hárommillió az orgonafelújításra

Németh László plébános köszönetet mondott a támogatásért és örömét fejezte ki, hogy az önkormányzat jó szívvel állt az orgonafelújításhoz.

Csornán a városháza kistermében Papp József polgármester és Németh László, a helyi Jézus Szíve-templom plébánosa írt alá megállapodást tegnap délelőtt arról, hogy az önkormányzat hárommillió forintot biztosít a templom orgonájának felújítására. Papp József a támogatás ténye mellett arról is beszámolt, hogy a képviselő-testület eleget téve a plébános úr kérésének – mások mellett – a Jézus Szíve-templomot helyi épített értékként rendeletileg védelem alá helyezte.

Németh László plébános köszönetet mondott a támogatásért és örömét fejezte ki, hogy az önkormányzat jó szívvel állt az orgonafelújítás ügye mellé.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A játékokat 2008-ig kell szabványosítani

Az önkormányzatoknak 2001 óta van lehetőségük játszótér építéséhez, fejlesztéséhez pályázati támogatást szerezni. A szakemberek szerint a kisebb települések nem tudtak élni ezzel, mivel a szükséges önerő általában hiányzott. A meglévő játszótereket viszont minősíttetni kell, és az előforduló hibákat ki kell javítani. A Kisalföld Németh László játszótér-felülvizsgáló szakértőt kérdezte: milyen állapotban vannak a gyerekek játékai? Tovább olvasom