Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Gödörből gödörbe

Az elmúlt hét végén zárta kapuit az idén harmadik alkalommal megrendezett Kisalföld Vitnyédi Off Road Fesztivál.
Tóth István, a helyi klub vezetője elmondta: rendezvényükre az ország szinte minden szegletéből érkeztek versenyzők. A több mint hatvan autó és mintegy százötven versenyző többek közt Gyuláról, a fővárosból, Győrből, Szombathelyről és Pécsről érkezett. A nappali és éjszakai versenyek jó részét a csermajori bánya területén rendezték. – Az idei évben egyre nehezebb pályákat állíthattunk fel a környéken, amihez a helyi erdészet nyújtott segítséget – mondta a vitnyédi off road klub vezetője. Úgy véli, jó munkájukat a sportág országos vezetése is elismerte, hiszen az ország egyéb területein tartandó versenyek túlnyomó részét is a vitnyédiek szervezik. A Kisalföld a verseny egyetlen női sofőrjének, Pintér Anikónak adhatott át díjat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonhárom csapat a bográcsok mellett

Sopronnémetiben a hétvégén több volt a vendég, mint a helyben lakó. Szombaton tartották ugyanis az idei falunapot a településen, amely úgy tűnik, egyre inkább a Rábaköz egyik vonzó eseményévé növi ki magát.
Az egész napos rendezvényről most sem maradtak el a hagyományos programok, így a főzőverseny sem, melynek nyertesei leginkább azok voltak, akik elfogyasztották a helyszínen készült finomságokat. Tovább olvasom