Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Független csornai elképzelések

A város közbiztonságáról és a helyi adózásról tartottak sajtótájékoztatót az őszi választáson függetlenként induló csornai jelöltek.
Családi János polgármesterjelölt a helyi adózási rendet szeretné megváltoztatni, míg Nagy Domokos képviselőjelölt – megválasztása esetén – a rendőrség és az állampolgárok kapcsolatának javításán kíván fáradozni.
Családi János úgy gondolja, hogy a helyi vállalkozók arról szeretnének tisztább képet kapni, hogy az önkormányzat mire költi iparűzési adójukat. Azokat a vállalkozásokat, amelyek fejlesztik tevékenységüket és új munkahelyet is teremtenek, adókedvezményben részesítené a polgármesterjelölt. Ezen túl a párbeszéd jegyében kikérné a vállalkozók ötleteit, javaslatait.
Nagy Domokos szerint a közbiztonság kívánnivalót hagy maga után. Problémaként említette az éjszakai randalírozókat, garázdálkodókat, akik a lakosság nyugalmát zavarják. A képviselőjelölt szerint a drog is megjelent és terjed ma már a városban, a kérdést pedig kiemelten kell kezelni. Nagy Domokos szerint a rendőrség és a lakosság kapcsolata az utóbbi időszakban nem kielégítő, ezért az állampolgárok nem szívesen működnek együtt a szervezettel. A helyzeten különböző rendezvények és rendőrségi nyílt napok javíthatnának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Székely himnusz Versailles-ban

A kapuvári Haydn kórus tartalmas, szereplésekben gazdag hetet töltött a fény városában, Párizsban. Tovább olvasom