Kisalföld logö

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 26°C Még több cikk.

Egy férfi fémet vitt leadni Csornán, de lebukott - Két társát is bevitték a rendőrök - fotó

A gyanúsított Sopronhorpácsról lophatta el a fémet.
Lakossági bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök március 27-én 10 óra 10 perckor egy 20 éves férfit, aki az egyik helyi átvevőhelyen alumíniumprofilokat és egyéb fémeszközöket akart leadni, amelyek eredetét nem tudta igazolni. A lakóhelyén tartott házkutatás során az intézkedők egy tárolóban további tárgyakat is találtak, amelyek származásáról szintén nem tudott elszámolni. A járőrök kérdésére végül elismerte, hogy a nála talált dolgokat március 23-án, egy sopronhorpácsi telephelyről lopta el. K. F. R-t, valamint a házban tartózkodó és a bűncselekmény elkövetésében szintén résztvevő társát, B. V. 19 éves csornai lakost a járőrök elfogták, majd a soproni nyomozók részére átadták őket - közölte csütörtökön a rendőrség.
A rendőrség felvétele
A Soproni Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően a járőrök ugyanazon a napon elfogták harmadik társukat, B. R-t soproni lakost is, majd mindegyiküket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszpályaudvaron landolt a mentőhelikopter Kapuváron: szívrohamot kapott egy férfi egy építkezésen

Buszpályaudvaron landolt a mentőhelikopter Kapuváron: szívrohamot kapott egy férfi egy építkezésen
Telefonos instrukciók alapján kezdték meg az újraélesztését, mentőhelikopter is érkezett érte, de az először nem tudott leszállni az építkezés közelében, ahol a beteg feküdt. Tovább olvasom