Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Dukai Tibor a KSE új elnöke

A Kapuvári Sportegyesület tagsága Dukai Tibort választotta elnökké kedden. Elnökségi tag lett: Dezamits Norbert, Varga András, Foltányi Árpád és Horváth László Csaba.

Dukai Tibor elnöki expozéjában elmondta, fontos feladatok között szerepel a szakosztályok bevonásával a 2011-es költségvetés elkészítése. Szükség van a Nebulo és a KSE között kapcsolat rendezésére, a MEDOSZ-pálya felújítására és pályázat figyelésre.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. hasztalan_hangya 2010. december 12. 10:27
  „Építő kritika, legközelebb jobban sasolok. :D.”
 • 23. füstbement 2010. december 11. 22:55
  „hasztalan_hangya!

  Én először magyar nyelvtan órára mennék a helyedben, aztán tesire!:-))))Tudod!Első a tanulás!:-))))A hangyát megelőző kettő sem semmi!:-)))

  Jó éjt mindenkinek!”
 • 22. hasztalan_hangya 2010. december 11. 22:08
  „Ha egy klubnál, vagy nem megfelelő szintű az utánpótlás nevelés, az behatárol minden lehetőséget. Itt most nem elsősorban Kapuvárra gondolok, hanem úgy általában. Ha pedig ennek ellenére nagyot álmodsz, akkor a célok eléréséhez kell a légiós. Utánpótlás nevelés az sok idő, sok pénz és sok macera. Ezt nem minden klub tudja, vagy akarja bevállalni. Pedig tetszik nem tetszik, hosszú távon ez a megoldás.
  "kishektor" hozzászólásával max. egyetértek, a mindenkori klub vezetésnek, valamint az iskolák tesi tanárainak a feladata ebben meghatározó.
  Valamint csatlakozom az előttem szólókhoz - Sok sikert az új vezetés munkájukhoz-”
 • 21. makirézi 2010. december 11. 20:28
  „20-as igy van __!Mért emgedték el a jó kis játokosokat? Inkább melléjük kellett volna állni,mielött ,még megkérdeznék h mi közöm hozzá hááát!Noo comment!!!!!!”
 • 20. anonimusxd 2010. december 11. 17:38
  „nekem az a véleményem erről hogy azért mennek el környezö ffalvakba inkább focizni a kapuváriak mert mindenféle csorna györi stb... játékosokat idehoznak és inkább azokat fizetik mint a kapuvári játékosokat szval...ennyit erröl”
 • 19. kishektor 2010. december 10. 18:23
  „A " cikkhez " nem tudok hozzászólni, mert az nincs !!! ami van az csupán egy HÍR közlése! pedig ez a hír igazán megérdemelt volna egy cikket !!!
  A hírhez viszont van pár gondolatom, íme:
  Az elnökségnek gratulálok s kívánom, hogy Kapuvár sportéletét életre keltsék, igen a focin kívűl a többi sportágban is érjenek el eredményeket. Az eredmények alatt én nem éppen a különböző bajnokságokban elért helyezéseket értem, hanem ami ennél sokkal fontosabb, a részvételt s a lehetőségek biztosítását a sportolásra több száz fiatal részére! Ebben a munkában az elnökségnek oroszlánrészt kell válalni, túl kell tenni magukat a kizárólag " foci " centrikusságon, de ugyan akkor az sem jó , ha a kapuvári lehet, hogy tehetséges ifjoncok ,a környező falvakban kényszerülnek sportolni !
  Elengedhetetlen , hogy e nagy munkába Kapuvár testnevelő tanárai partvonalon kívűl maradjanak !, most szerintem ott vannak, jó lenne bevonni Őket is. A múlt időben Kapuvár sport élete virágzott ! A sport alapjait az általános iskolában kell lerakni ! ha ez kimarad akkor nincs mire építeni. Valamikor volt " egy Pölöskei s egy H.Pista " tornatanárok " voltak s megteremtették az alapokat, amire lehetett építeni.
  Nem rossz dolog az emlékezés ! Jó munkát kívánok.
  Jó munkát kívánok”
 • 18. GosztolaÁdám 2010. december 10. 13:47
  „Igen kiállok meg amugy felsoroltam az eredményeket is szerintem azok mindent elárulnak!!!!!
  Igaz szerintem sokan még életükbe nem voltak kint serdülő vagy ifjusági mérkőzésen de mégis okoskodnak au utánpótlásról!!!
  Az jogos hogy a rendezni kell a KSE ÉS NEBULÓ KÖZÖTT KAPCSOLATOT!”
 • 17. hasztalan_hangya 2010. december 10. 08:33
  „Egyenes, őszinte, becsületes. Szép szavak. Te sem vállalod fel a neved, mert így őszintébb mersz lenni. És ebben a fórumokban pont ez a jó.”
 • 16. lakotelep 2010. december 10. 07:08
  „Ez maradiság hasztalan_hangya ?Szerintem meg az lenne az egyenesség.”
 • 15. hasztalan_hangya 2010. december 09. 21:35
  „Visszaolvasva a hozzászólásokat, elég keményen döngetik az utánpótlás gondjait több színtéren.
  Bár egy hozzászólás korrekten kiállt edzője mellett, ami elvárható egy játékostól, és egyben dicséretes is,
  mégis kicsit fura számomra, hogy ha valaki ennyire nagyon jó edző, akkor a csapat többi tagja miért nem szólal meg.”
 • 14. hasztalan_hangya 2010. december 09. 20:15
  „lakotelep !!
  Mi a különbség egy, egy nick név között ? A fórumoknak pont az a lényege, hogy meg ossz egy észrevételt, és nem az hogy ki kicsoda. Ez olyan maradi nem ?”
 • 13. lakotelep 2010. december 09. 19:07
  „Tisztelt alamy igaz te egy szurkoló vagy de annak sem vagy való helyedbe ki se tenném a lábam a KSE pályára miért nem vállalód személy szerint az edzőt vagy keresd fel személyesen,mondd el véleményed és tapasztalatod.”
 • 12. lakotelep 2010. december 09. 18:44
  „Elősször is gratulálók Dukai Tibornak és az új vezetőségnek a kinevezéshez.Tisztelt alamy,ha te olyan okos vagy a szakmához jelentkezz edzőnek talán szívesen látnak.Nem tudom mi volt botrányos az utánpótlás körül,de te ezt is tudod.Te talán többet tudsz mint az egész vezetőség.”
 • 11. tomhagen 2010. december 09. 17:21
  „Bizony, nagy szükség lenne a Nebuló SE -vel a "viszony rendezésére". A Nebulósok szép sikereket értek, s érnek el. Komoly ellenszélben, amely gyakran a KSE felöl fúj .... Szülőként látom, hogy a nebulóknál - mind a többi szülő, gyerekek, mind az edzők részéről - időt, pénzt, fáradtságot nem kímélő - kiváló munka folyik. Ezek a fiúk előbb-utóbb felnőnek, egyértelműen a helyi "nagycsapat" fog ebből profitálni. Addig azonban, amíg a 25 kg testsúlyú gyerek nem léphet a füves pályára, mert "tönkreteszi", nincs miről beszélni. MINDENKINEK az lenne az érdeke, hogy az U7, U9, U11, korosztályok is tudjanak - megfelelő körülmények között - Kapuváron sportolni.

  Az új vezetőségnek, valamint az összes ( korosztályos ) a csapatok sok sikert kívánok!”
 • 10. GosztolaÁdám 2010. december 09. 16:38
  „Kedves alamy!
  A jó kívánságokat köszönjük mind az ifi mind az KSE nevébe!
  Az utánpótlásról csak annyit hogy Nb-3 4.helyen végzett az ifi csapat utána éven a megyei 1 osztályba 2.helyen zárt a csapat.Tavaly szintén 2. helyen végeztünk!Idén pedig az utolsó 6fordulóba a csapat 5győzelem 1 döntetlent ért!Idén is kezd összeszokni a megfiatalított társaság!!!
  És szerintem egy nagyon jó edzőnk van és akivel jó együtt is dolgozni!Ezek csak onnan tudom hogy a csapat tagja voltam vagyok és leszek!!!!

  ui.:Gratulálok Dukai Tibornak a kinevezéséhez!!!!”
 • 9. varga_andras 2010. december 09. 13:53
  „Várom azt a személyes beszélgetést!”
 • 8. alamay 2010. december 09. 13:40
  „Hogy hogy csak két edző ? Valamelyik csapatnak nincs edzője ?
  Szerintem ne menjünk bele egy adok kapokba, mert mindkettőnknek azonosak a céljai, csak más oldalról nézzük a helyzetet. Én szurkolói, ön vezetői oldalról látja. És már az is pozitívum, és előre lépés hogy ön megkérdez egy szurkolót, mit lát rossznak, de azt majd személyesen elmondom önnek. Az nem fórum téma.
  Baráti üdvözlettel " csak egy szurkoló " :)))”
 • 7. varga_andras 2010. december 09. 12:50
  „U15 nincs már, csak U16...
  Tényleg!Ha már kijársz edzésekre:mi az ami nem tetszik, mi az ami szakmailag rossz?Figyel mindkét edzőnk, hogy mit írsz.”
 • 6. alamay 2010. december 09. 11:21
  „Elnézést kérek, ha szavaimmal valakit megbántottam volna, nem az volt a cél, hanem a szebb jövő reménye.
  A " tudatos leépítés " valóban kicsit erős, amiért bocs, de ezek a gyerekek sokkal több törődést érdemelnek, hisz ők a jövő csapata. Azt gondolom ezen kár is lenne vitát nyitni.
  Az eredmények szépek, de sokkal szebb is lehetett volna. Természetesen mindenki másképp értékeli a sikereket és a szakmai munkát, ezért is különböznek sokszor a vélemények, ami szerintem építő is lehet, ha odafigyelnek rá.
  Az első csapatnál elindult egy pozitív folyamat, aminek örülni kell, s reméljük a KSE- egészére ez lesz a jellemző.
  Sok sikert, és kitartást az új vezetőségnek ehhez a munkához.
  Ui: Lehetőségeimhez mérten, rendszeresen járok meccsekre (U15, U19, Felnőtt), és nem restellem megnézni mind a felnőtt, mind a U15, U19 edzéseit sem.”
 • 5. varga_andras 2010. december 09. 08:23
  „alamay

  Nem tudom, hogy Te mennyire követed azt, hogy ifjúsági és serdülő szinten is mennyire nem folyt szakmai munka az elmúlt 2 évben, de tavaly és tavaly előtt ezüstérmes lett az ifi.Az előző idényben bajnok lett a serdülő.Előtte a Nebuló U13-as csapata és a KSE U15-ös csapata az NBII észak-nyugati csoportjában szerepelt.13 évesek 8. a 15 évesek 11.-ek lettek.Szakmailag nem biztos,hogy olyan rossz eredménysor ez. Persze mindenen lehet javítani, ahogy a körülmények engedik.
  Egyébként megvan a lehetőséged, hogy kigyere a pályára és nézd meg, hogy mennyire szakmai vagy nem szakmai munka folyik.
  Azt meg kár feltételezned, hogy tudatos leépítés folyt, mert az az alapvető gonoszság, hogy feltételezed bárkiről is, hogy direkt keresztbe tegyen az utánpótlásnak...”
24 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ünnep veszélyei

A közelgő ünnepek veszélyeire hívja fel a figyelmet a csornai tűzoltóság. Tovább olvasom