Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Dani Richárd: idén Csorna nem tervezett pénzt útépítésre

 ˝A képviselő-testület elfogadta a város 2017 évi költségvetését. Ebből kiderült, hogy a csornai önkormányzat 2017-ben nem akar utat építeni és felújítani. A mindenki által ismert állapotok mellett ez számomra elfogadhatatlan. A majdnem 2 milliárdos költségvetésből 2017-re 0, azaz nulla forintot akarnak útépítésre és felújításra költeni.

Én tettem egy módosító javaslatot, hogy abból a két milliárdból legalább 10 millió forintot fordítson erre a feladatra a város. Azt javasoltam, hogy ebből a pénzből építsük meg a Rét utcának a Sziget utca és az Irinyi utca közti részét, ahol a lakóházak vannak. Ezzel már régóta adósa az önkormányzat a lakóknak. Természetesen mint minden más korábbi javaslatomat, ezt is kíméletlenül leszavazták.

Arra hivatkoztak, hogy majd talán olyan pályázatból lehet útépítés, amit még ki sem írtak. Az eddigi tapasztalataim szerint, ha lesz is pályázat, és azon Csorna esetleg nyer, abból az idén már nem valószínű, hogy lesz útépítés. Emiatt egyértelmű volt, hogy a költségvetésre nemmel szavazok.

Ebben a ciklusban ezután semmilyen költségvetési előterjesztést nem fogok megszavazni, ha hiányzik belőle a Rét utca aszfaltozása˝ - olvasható Dani Richárd csornai önkormányzati képviselő (MSZP) sajtóközleményében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiválóak lettek a szili táncosok

Kiválóak lettek a szili táncosok
Kiváló minősítést kaptak a szili néptáncosok, akik így felkerültek az országosan is elismert nép-… Tovább olvasom