Kisalföld logö

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 3°C | 18°C Még több cikk.

Csornai utcafesztivál negyedszer

A hét végén rendezik a negyedik utcafesztivált és vásárt Csornán a művelődési központ és a premontrei rendház közötti területen. (Rossz idő esetén a művelődési központban.)
Szombaton délelőtt fél tíztől a Vaskakas Bábszínház, délután fél négytől vásári bábjátékkal Bartha Tóni Bábszínháza kedveskedik a gyerekeknek. Öt órakor Papp József polgármester megnyitóbeszéde után Garabonciás-koncert következik.

A „Perzeus király csodatettei" vásári komédiát az Ort-Iki Bábszínház mutatja be. A Falkafolk-koncert keretében görög, délszláv, bolgár, török zenét hallgathatnak a résztvevők. Ezt követően „Jelenetek a parasztbibliából" pikáns népi komédiát mutatják be. A fesztiválon lesz Balkán-táncház, gólyalábas vásári attrakció, tűzfúvók, zászlóforgatók parádéja. Fél tíztől a Shannon koncertezik. Közben egész nap kirakodóvásár, csúzlizda és délután kézművesjátszóház várja az érdeklődőket.

Vasárnap délelőtt fél tíztől „Egy délelőtt a honfoglalókkal" program keretében íjászbemutató, jurta enteriőr kiállítás és viseletbemutató látható. Délután fél négytől vásári bábjáték látható, utána pedig a Hanság Big Band koncertje hallható. Este fél hattól óriásbábos játékban elevenedik meg „Szent György lovag viadala a sárkánnyal". Utána Ex-M. É. Z.-koncert hallható. Háromnegyed nyolctól zenés, vidám, gólyalábas előadást mutatnak be a Langaléta Garabonciások. Háromnegyed kilenckor a „Tűzmadarak" tűzzsonglőrök bemutatója, fél tízkor a Mystery Gang Rockabilly trió koncertje kezdődik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszépül az enesei Tschurl-kúria

Huszonnégymillió már rendelkezésre áll ahhoz a közel huszonnyolcmillió forintos beruházáshoz,… Tovább olvasom