Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Bolyai-matematikaverseny

A kapuvári Széchenyi István Általános Iskola már tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Bolyai Jánosról elnevezett matematikaversenyét.
Babót, Beled, Rábakecöl, Osli, Szárföld, Veszkény, a helyi három általános iskola és a gimnázium, valamint Fertőd küldte el közel százhúsz diákját.

A 4. osztályosoknál 1. N’ Semi Anna Borbála, 2. Pálfi Csaba (mindkettő Széchenyi-iskola), 3. Eperjes Helga (Veszkény) lett a sorrend. Ötödikben Tóth Barna Richárd (Pátzay-iskola) végzett az élen Ágoston Regina (Beled) és Homlok Balázs (Rábakecöl) előtt. A 6. osztályosok versenyét Horváth Kinga (Beled) nyerte, megelőzve Fuhrmann Violettát (Széchenyi-iskola) és Molnár Klaudiát (katolikus iskola). A hetedikesek sorrendje Galambosi Dóra (Beled), Molnár Dániel (katolikus iskola), Németh Bence (Széchenyi-iskola). A legnagyobbak között Szaradics Krisztián (Széchenyi-iskola) győzött Bokori Nikolett (Fertőd) és Varga Tamás (Széchenyi-iskola) előtt. A versenyen különdíjat kapott az ötödikes Szalay Albert a Széchenyi-iskolából.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre fizetős lehet a 85-ös és a 86-os

2007 áprilisától a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium tervei szerint fizetős lesz a 86-os főút Csorna és Körmend között. Megyénkben érintett még a 85-ös főút Csorna és Győr közti szakasza. Kimaradt a Csorna–Mosonmagyaróvár és a Csorna–Sopron szakasz is. A díjak mértékéről egyelőre nincs információ. Tovább olvasom