Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Bokrétás évzáró az év táncosaival

Taggyűlés keretében értékelte az elmúlt év tevékenységét a szanyi Bokréta néptáncegyüttes.

A szanyi Bokréta néptáncegyüttes évzáró közgyűlésén Töreki Imre művészeti vezető értékelte az elmúlt esztendőben végzett munkát és ismertette az idei év feladatait. Kiemelten foglalkozott az egyesület 75 éves jubileumához kapcsolódó ünnepség szervezési feladataival.
Az ülésre meghívták az együttes nem helybeli tagjainak szüleit is. A legtöbb áldozatot ugyanis ők hozták, hogy gyermekeik a próbákra és rendezvényekre eljuthassanak. Áldozatvállalásukat szerény ajándékkal ismerték el.

Nem feledkeztek meg a több évtizedes hagyományról sem és a tagság titkos szavazata alapján ez alkalommal is kiosztották „Az év táncosa" díjat. Az elismerést Dani Réka és Péter László vehette át. A tanácskozást jó hangulatú vacsora követte. A hatvanöt résztvevőnek az együttes zenekara szolgáltatta a talpalávalót Greznár Zoltán vezetésével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre marad az ingázás

Gyakori panasza a rábaközi munkavállalóknak, hogy a szűkebb régióban nincs munkalehetőség. Ingázni, napi 50–100 kilométert kell utazni ahhoz, hogy kenyérkeresethez jussanak. Új cégek letelepedésére sajnos nincs sok esélye a térségnek. A Kisalföld annak járt utána, hogy a már működő vállalatok terveznek-e létszámfejlesztést. Tovább olvasom