Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 21°C | 32°C Még több cikk.

Befejeződött Dör Község háziorvosi rendelőjének korszerűsítése

Befejeződött Dör Község háziorvosi rendelőjének korszerűsítése
A vissza nem térítendő támogatás 10,3 millió forint volt, melyet az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja finanszírozott.
Dör Község háziorvosi rendelőjének épülete nagyon rossz állapotban volt, ezért szükségessé vált a meglévő orvosi rendelő korszerűsítése. A 10,3 millió forintos európai uniós beruházásnak köszönhetően az épület utólagos hőszigetelése valósult meg.

Az európai uniós támogatásnak köszönhetően a felújítás során a régi padozat részlegesen bontásra került, itt új padlószerkezet készült új szigetelésekkel és burkolatokkal. A felújítás során a régi, nem megfelelő belső ajtókat új akadálymentesekre cserélték, valamint a homlokzatok hőszigetelése is megtörtént. Az épület zárófödémére kőzetgyapot hőszigetelés került, a belső festésére és részleges burkolat felújítására is sor került. A főbejárathoz felvezető rámpa átalakítása is szükséges volt, így az előírások szerinti szélességgel és korláttal lett ellátva. Az épület előtti közterületen akadálymentes parkoló is kialakításra került.

A projekt hosszú távú közvetlen céljai között szerepel a működési költségek csökkentése és a magasabb komfortfokozat elérése.

Az uniós támogatásból finanszírozott beruházásnak köszönhetően a felújított rendelőben a gyermek és felnőtt egészségügyi ellátás komfortos körülmények között tud megvalósulni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bölcsődét avattak Farádon, a létszám egyszerre betelt

Bölcsődét avattak Farádon, a létszám egyszerre betelt
43 millió forintból bölcsődét alakítottak ki Farádon. Tovább olvasom