Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Ballagás a kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnáziumban - Galéria

Elballagtak a kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium végzős diákjai pénteken. Nézze meg fotós összeállításunkat!

A végzősök előbb iskolájuktól búcsúztak, majd a Városháza előtt Hámori György polgámester köszöntötte a "vén diákokat". Az ünnepi műsort a Rábaközi Művelődési Központban tartották.Ballagás a kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnáziumban - Fotó: Jerkó Gyula

Olvasóink írták

  • 1. nemjani 2011. április 30. 12:50
    „Kedves "véndiákok"!

    Nem ismerjük egymást. Csak mint kapuvári véndiák szólok.
    Sokszor veszekedünk, véndiákok, ezeken az oldalakon. Sokszor nem értünk egyet egymással aktuális ügyeket illetően, de tudjuk, ki kapuvári véndiák és ki nem. Tudjuk, kit. mi mozgat, miért áll ki és azt miért teszi. És ezt tiszteljük a másikban.
    Szépen ballagtatok. Soha nem lesz, hogy egy város sorfalat álljon nektek. Erre emlékezzetek! Meg egymásra. Akkor is, ha aktuális ügyekben nem értetek egyet. Soha nem lesznek munkatársak, akik úgy ismerjenek benneteket, mint ahogy Ti itt megismertétek itt egymást. Ez most lényegtelen. 15-20 év múlva lesz jelentősége. Ugyanúgy, mint a barátságnak. Együtt nőttetek fel. Több időt töltöttetek egymással, mint a családdal. Együtt "szocializálódtatok". És ebben a városban. Hozzá tartoztatok, mint a város hozzátok. Ezt jelenti a sorfal. Becsüljétek meg, és ha haragusztok is, - csak érte, nem ellene...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két év alatt befejezhetik a közel 460 milliós beruházást

Számos kérdés kísérte Rábatamásiban a több mint négyszázmilliós szennyvízberuházásról szóló… Tovább olvasom