Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Álmatlan éjszakák a téves számla miatt

Háromnegyedmillió forintos villanyszámlát kapott egy bősárkányi nyugdíjas asszony. Rögtön gondolta, hogy elszámolási hiba történt, amit a Kisalföldnek az E.ON is elismert.

Nagy összegről, 750 ezer forintról kapott áramszámla-csekket a E.ON-tól egy bősárkányi asszony. Csiki Gizella rögtön tudta, hogy tévedés lehet. Néhány álmatlan éjszakát azért okozott neki a számla. A Kisalföldet kérte, segítsünk megoldani a problémáját.

A Kisalföld Csiki Gizella ügyével megkereste az E.ON illetékes osztályát. Tájékoztatása szerint az ügyfelük által reklamált nagy összegű számla téves.

„Természetesen korrigáljuk a számlát, melyről ügyfelünket írásban tájékoztatjuk. Nyilvántartásunk szerint ügyfelünk a felmerült problémát társaságunk felé eddig nem jelezte. Ha ez megtörtént volna, munkatársaink egyből, közvetlenül ügyfelünkkel tisztázhatták volna a kialakult helyzetet és javították volna a tévedést" – közölte az E.ON kommunikációs munkatársa.

Olvasóink írták

 • 2. jogidoktor 2009. október 08. 21:58
  „Tisztelt Olvasók!

  Édesanyám az EON-tól 2009.10.02.-án 919.173 forintos villanyszámlát kapott. Édesanyám 1965 óta él egy győri 38 négyzetméteres önkormányzati lakásban. Eddig 7000-8000 ft volt a villanyszámla....Én azonnal írtam az EON-nak - levélben, emailben is, illetve több ízben felhívtam őket és jeleztem, hogy a villanyóra hibásan mér. Nem ide tartozik, de fontos az esethez, hogy édesapám 2009.08.31-én elhunyt. Tehát édesanyám ezt bejelentette és így őt írták át természetesen az új számlafizető fogyasztónak. A jelzéseimre az EON-tól érkezett válasz emailben, ezzel a halott ember emlékét meggyalázó hozzáállással: Varga Péter elhunytat átírták Varga Péterre!!! Az elhunyt édesapámat az elhunyt édesapámra!!! Holott édesanyám már rég a számla fizető !!!
  De ez az embertelen hozzáállás az EON részéről megnyilvánult abban még, hogy elutasította a számla sztornózását - erre bizonyítékom van, az EON előbb említett emailben küldött válaszlevele-.

  Tehát nem elég, hogy sajnos halál eset történt a családban, az EON hozzáállásával még tetézi egy kis halottgyalázással!

  A fenti email aláírói: Harsányiné Kóka Gyöngyi - ügyfélszolgálati koordinátor- és Bóna Márta - ügyfélkapcsolati referens- , csak tudnám azt, hogy ha ennyire tehetséges a két hölgy, hogy egy halott ember nevéről egy halott ember nevére ír át egy számlafizetőt, akkor miért nem tüntetik ki őket, mert hogy bajuk nem lesz ebből abban biztos vagyok, és abban is, hogy nem fognak bocsánatot kérni! Ezúton kívánok nekik, a családtagjaiknak és az EON-nak hasonló kellemes élményeket minden hatóság részéről.

  Nekem van arcom is: dr. Varga István jogász
  9021 Győr Baross Gábor út 30 III/15
  tel: 06-30-218-0299”
 • 1. janika 2009. szeptember 14. 20:33
  „Mi lenne, ha egyszer nem az ügyfél számlájára tévednének?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Irgalmas Jézus˝ az osli templom falán

A minap avatták fel Osliban az „Irgalmas Jézus" című mozaikalkotást a helyi katolikus templom falán. Tovább olvasom