Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

A fiatalok kidobták a buliból a kölyökmacskát

Bágyogszovát - Rendőrségi eljárás lett a vége egy szombat esti, bágyogszováti bulinak. A partin egy autó szélvédője sérült súlyosan, illetve egy kismacska pusztult el.
A tíztagú, fiatalokból álló társaság egy családi ház udvarán múlatta az időt. Egyiküknek útjába akadt egy kölyökmacska, amelyet felkapott és „nemes egyszerűséggel" a kapun keresztül az utcára hajította. Éppen akkor ért a ház elé egy személygépkocsi, a macska a jármű szélvédőjére esett és nem élte túl a balesetet. A kocsi üvege is berepedt és a rendőrök szerint csak a sofőr lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baleset, ugyanis az autós fékezett és megállt, majd a kiscica „indulási helyének" keresésére indult. Megtalálta a buli helyszínét, és a rendőrséget is értesítette. A Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett az ügyben gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt.

2004 májusában Kapuváron lett bűncselekmény áldozata egy macska. Az állat tetemét akkor a várost jelző táblához kötözték. Hogy ki volt a tettes, azóta sem derült ki.

Olvasóink írták

80 hozzászólás
 • 80. mind1 2008. szeptember 09. 15:32
  „Az elkövetőt meg vonat elé kellene lökni,hogy ő is érezze,amit a védtelen kiscica!!!Sajnálom,hogy ilyen a világ,és, hogy a fiatalok így elvadultak.”
 • 79. 50filler 2008. augusztus 10. 15:35
  „mien autó lehettett vajon???, úgy sajnálom szegény szélvédőjét!!!!!!!!!!!!!!”
 • 78. Gery 2008. július 30. 12:38
  „Aztán majd kap egy pénzbírságot és kész..Vagy azt se..Fizikai fájdalmat érdemelne..Barom.Remélem olvasod a hozzászólásokat!Én is csak azért írtam,hogy mégnagyobb szégyenben érezd magad..mert ez az..”
 • 77. Németh Gabi 2008. július 29. 13:24
  „Ha az én gyerekem is fiatal, kamasz, de ha Ő tette volna, már nem lenne mivel fognia. Szégyen, hogy ilyen közönséges, aljas, és nem erre a világra való embereket nevelünk.”
 • 76. link 2008. július 29. 09:15
  „majd elfelejtettem: a NEVÉT ennek a kis darab szarnak mondja meg vki!!! Megnézném,h velem is olyan nagy legény lenne-e mint azzal a kis szegény macskával.”
 • 75. link 2008. július 29. 09:09
  „Én utána vágtam volna a gyereket is, aki kidobta. Most meg a szülei szégyellhetik magukat, amiért ilyen hülye-erősebb szót nem szeretnék használni-van. Nyomorult kismacska gondolom milyen veszélyt jelentett arra a baromra.”
 • 74. A Fotós 2008. július 28. 20:00
  „Gondatlanság? EMBEREK, EZ ÁLLATKÍNZÁS, NEM GONDATLANSÁG!!!!
  FELELŐTLEN CSŐCSELÉK VISELKEDÉS!!!

  Kiváncsi lennék, hogy ezek a köcsög, unatkozó fiatalok ittas állapotban majd a saját gyerekeiket is felkapják-e majd, h. aztán ,,nemes egyszerűséggel" kihajítsák a kapun keresztül az utcára?”
 • 73. gazda 2008. július 27. 06:25
  „jo reggelt.én 2 éve hoztam menhelyről 1 kutyust,és rajta valoban látszik hogy az ember barátja,okos szófogado,értelmes,és az a helyzet hogy minnél tőbb embert ismerek annál jobban szeretem
  ezt a 4 lábu állatot! amugy pedig az ilyen 2 lábon járo deviáns beteg barmot aki bánt bármilyen állatot,OROSZLÁN ELEDELNEK ADNÁM.Soha nem lehet megérteni hogy miért vannak ilyen szemét,
  mocskok! ez a kiscica biztos NEM ártot ennek a BAROMNAK.
  ÉN is szivesen a szélvédőhőz vágnálak hogy érezd amit az állat érzett,érted TE SZEMÉT?”
 • 72. jasper 2008. július 25. 18:22
  „Nekem is van két macskám, két kutyám de mindeggyik hálás,és ragaszkodó mert figyelek rájuk.Örülnek ha az ember hazajön munkából.Van két gyerekem is!de nem szeretném ha ilyen elvetemült aberált állat lenne mint aki ezt tette.Vele biztos egy ökör foglalkozott.”
 • 71. Hozzászóló 2008. július 24. 14:31
  „Sziaztok erre csak anyit mondok hogy nekem elegem volt az ilyen Köcsögökböl!
  Innentöl kezdve ha ittas vezetött látok és tudom bizonyitani ha jogositvány nélkül megy ki az utra és biztos vagyok benn hogy nincs neki vagy akármi ami buncselekmény azt abban a pillanatban befogom jelenteni!
  Én egy 17 évet betöltött srác vagyok aki Nem otthon ulö szeretek bulizni csavarogni Stb szoval nem vagyok egy szent gyerek. de mégis tudok ugy bulizni hogy jól érzem magam és senkibe-semmibe nem teszek kárt! nem tudom mért kell a rendett bontani ha jol akarja érezni magát az ember! Hozzám még sose jött rendör mert valamit tetem volna bulizás közbe!

  Gondoljon bele az illetö hogy ha ezt most egy kisgyerek lásssa mien fájdalom neki!
  meg visza térve a büncselekményekhez aki bemegy autoval a kocsmába megiszik 3 sört és elindul a kocsmábol kinn van a gyerekem az utcán és vele talákszik elüti akkor mi van?? ezért fogok minden ilyet bejelenteni mert lehet ma nem lett baj de holnap elütheti akárkimet és utána azt már ha jozanul ül csak autoba sem tudja visza hozni!
  Erröl enyit ha valaki jol akkarja magát érezni szerintem ugy is megtudja ezt tenni ha nem bontsa a rendet nem tesz kárt senkiben-semmiben
  SZIAZTOK ha gondotok van irjatok emailt arra is szivesen válaszolok!”
 • 70. t.zsolt.tamas 2008. július 24. 12:25
  „Teljesen elitélendő. Egyetértek az előbbi hozzászólóval, a kismacskák hizelegni mennek az emberekhez. S akkor ilyen szivtelenül elbánnak vele. Kedves szülők, hogy neveltétek fel a gyereketeket?! Remélem nem csak közlekedlés veszélyeztetése miatt inditanak eljárás, hanem állatkinzásért is... A gyorsvonat nem megoldás, ezzel nem értek egyet, inkább csak el kellene zárni az ilyeneket egy jó kis börtönbe, majd ott talán kapnának az öregebbektől....”
 • 69. copu-vari 2008. július 24. 07:18
  „Heló Geró!!!
  2000 évet átaludtál! Ébredj!!!”
 • 68. Geró 2008. július 23. 22:36
  „Nem értem mit lovagolnak ennyit egy macskán,Rómában ezrével áldozták fel az embereket és az állatokat,az Anfiteátrum Flavium-ban.Mégis a mai napig követendő példának tekintjük a birodalom törvényeit.Ha a kardfogu tigris lenne a törzsfejlődés csúcsán,a macskák közvetlen ősei,gondolkodás nélkül minket embereket kiirtottak volna.Éljen a homo sapiens sapiens!!!”
 • 67. raffy2 2008. július 23. 22:12
  „még mindig teljesen fel vagyok háborodva,hogy ekkora barmok élnek közöttünk,akik ilyeneket csinálnak.de vajon a szülők hogy reagáltak erre,ha egyáltalán tudják,hogy a kis hülye gyerekük mivel múlatja az időt.erre kiváncsi lennék.a szívem megszakad,hogy mit művelt ez az állat azzal az ártatlan cicukával.”
 • 66. Evelin 2 2008. július 23. 12:55
  „Undorító,hogy ilyen megtörténhet.Én a kis szaros gyerek kezét darabokra törném.Belegondolok,hogy az a kiscica lehet hízelegni ment oda,mert biztos szelíd volt,ha megtudta fogni,és aranyom egy ilyen szatír kezébe került.
  Hurkot a nyakára(a gyereknek)”
 • 65. Pinky 2008. július 23. 10:30
  „hát ugyen ezt csinálnám a gyerekkel h lehet valaki ennyire szánalmas,szívtelen...?!”
 • 64. pan.cser 2008. július 23. 07:57
  „53-nak! Úgy látszik nem értesz mert nem akarsz, hanem véded az ostoba erkölcsromboló szoc-lib kormányzást. A mai fiatalok szocializációja a mocsokmédiából táplálkozik. A tekintély, a tisztelet ellen nevelik őket. Erkölcsi nihilizmus van a fiatal fejekben, sajna tömegesen. Soha senki nem állította, hogy létezik bűn nélküli társadalom, sőt a Hothy rendszert sem idealizáltam. De igenis korábban megmondták, megtanították mi a helytelen, mint például a házasságtörés. Most semmi nem számít, mert aki szól, azt bélyegzik meg, az erkölcs nélküliek adják meg az alaphangot. Egy kismacska? Ugyan már, nagy baj az ha csak a törvény miatti fenyegetettség miatt viselkednek a fiatalok.”
 • 63. mclaren 2008. július 23. 00:51
  „csak annyi kell hogy aki ismeri vhogy tudassa már itt hogy melyik házban volt a buli , s sok jóakaró felkeresi a fiatalembert szívesen.
  most legyetek ügyesek, s köpjétek be az ilyen mocskokat.”
 • 62. nibail 2008. július 22. 23:46
  „Én ugyanezt tenném a sráccal aki kidobta a cicát,de én a gyorsvonat elé dobnám!Nagyon buta gyerek ,és egyre több van belőlük.”
 • 61. állat-barát 2008. július 22. 23:22
  „Remélem a fiatalembert ugyanilyen lendülettel hajítja valaki az egyik gyorsvonat elé. Semmi mást nem érdemel,csupán ennyit!!!!!!!!!!!!”
80 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Turizmus: mindenkinek kell a cégér

Rábaköz - Nem mindenki osztja a szanyi polgármester véleményét, miszerint „a jó bornak nem… Tovább olvasom