Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

A dobogó első helyére állhattak a csornai rendészetis diákok

A Csornai Hunyadi János Szakközépiskola rendészeti szakán tanuló diákok nyerték meg a III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyt Adyligeten.
A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Humán Szolgálata, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálata közös szervezésében az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban megrendezett III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny országos döntőjét 2019. április 26-án, illetve 27-én délelőtt tartották.

A verseny elméleti részében a csapatok izgalmas feladatokon keresztül mérték össze szakmai és műveltségi felkészültségüket, idegen nyelvi, informatikai és közlekedési ismereteiket. A látványos, valós élethelyzeteket szimuláló gyakorlati feladatokat az akadálypálya, a lövészet, és egyéb fizikai erőnlétet és ügyességet igénylő versenyszámok tették különlegessé.
 

A verseny döntőjére, valamint a helyezést elérő csapatok elismerésének átadására a IX. Országos Rendőr – és Tűzoltónapon került sor. A csapatverseny első helyezettje 2019. évben a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola csapata lett.

A csapat tagjai:
Bognár Adrián (11.A)
Szabó Bence Ivó (11.A)
Czeglédi Bence (12.D)
Lencse Bálint (12.D)
Felkészítő tanárok: Eőry Jenő, Farkas Balázs, Gecsényi Zoltán
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvár évszázados oskolái - 12 forintot fizettek a gyerekek oktatásáért

Háromszázharminc éve, 1689-ben állt munkába Kapuvár első, névvel is ismert tanítója. Konkoly István… Tovább olvasom