Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

2002 a kutyások éve

A közelmúltban számoltunk be lapunk hasábjain a kapuvári ebtenyésztők elmúlt évi tevékenységéről , most az idei év terveiről faggattuk Kiss M. Sándort, a kapuvári szervezet elnökét.
Kiss M. Sándortól megtudtuk, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MEOE) kapuvári szervezete 1973-ban, csaknem húsz éve alakult ötvenegy taggal. Ma is évről évre emelkedik a taglétszám. 1976. június 6-án rendezték az első CAC-kiállításukat, amit négy-öt évenként újabb kiállítások követtek.
– Az idei évre is szép programokkal készülünk – tájékoztatott Kiss M. Sándor. – Március 24-én tájjellegű kiállítást szervezünk, melyre nevezhető valamennyi három hónapos kort betöltött, elismert származási lappal rendelkező kutya. A nevezési határidő március 10. A nevezési lapokat a MEOE kapuvári szervezetéhez (Kapuvár, Deák F. u. 22.) juttathatják el az érdeklődők. A kiállítást a strandfürdő melletti területen szeretnénk megrendezni.
Az elnök elmondta, június 21-én országos kuvasz- és németjuhász-tenyészszemlét szerveznek, ahol a bírálatokat a belföldi és külföldi bírák a szigorú előírásoknak megfelelően végzik. Nyáron egy szlovákiai kutyakiállításra látogatnak el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapítványi gondok

A tizenegy éves Kapuvári Építőipari Szövetkezet Nyugdíjasokért Alapítvány eddig a szövetkezet… Tovább olvasom