Rábaköz PRINT

2019.09.07. 16:32

Csornai Városnap 2019 - Több ezren ünnepelték a várost - újabb fotók

Pénteken és szombaton is színültig telt a mintegy ötezer ember befogadóképességű csornai Piactér.

kisalfold.hu

Idén ötödik alkalommal rendezte meg az önkormányzat a csornai Városnapot. Több ezer ember örömünnepe volt ez, amihez örömzene is párosul. Pörgős koncertet adott az Ocho Macho, lelkekig hatót a Bagossy Brothers, Opitz Barbi dalait betéve énekelték a gyerekek, emléket időző volt A Pál Utcai Fiúk fellépése, a non plus ultra pedig a Magna Cum Laude műsora volt. Emellett gyereksarokkal, sok érdeklődőt vonzó erős emberek versenyével, a Duna Tácműhellyel, a Rubato Együttes koncertjével, s az estek záraként előbb Kovács Martin DJ, majd a Mongoose Együttes zenéivel készültek a szervezők.

Csornai Városnap 2019 - Szombati koncertek


- Bár az időjárás nem volt mindvégig kegyes hozzánk, sokakat az eső sem tartott vissza, hogy eljöjjön a Városnapra. Az igényeknek eleget téve a fesztivál idén kétnaposság nőtte ki magát. A városlakók tiszteletére szervezzük a fesztivált, de a környező településekről is sokan ellátogattak a rendezvényre. Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, és megtalálta a számára kedves programot - mondta dr Bónáné dr Németh Katalin polgármester.

Csornai Városnap 2019


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!