Rábaköz PRINT

2019.05.07. 14:28

A dobogó első helyére állhattak a csornai rendészetis diákok

A Csornai Hunyadi János Szakközépiskola rendészeti szakán tanuló diákok nyerték meg a III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyt Adyligeten.

kisalfold.hu

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Humán Szolgálata, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálata közös szervezésében az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban megrendezett III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny országos döntőjét 2019. április 26-án, illetve 27-én délelőtt tartották.


A verseny elméleti részében a csapatok izgalmas feladatokon keresztül mérték össze szakmai és műveltségi felkészültségüket, idegen nyelvi, informatikai és közlekedési ismereteiket. A látványos, valós élethelyzeteket szimuláló gyakorlati feladatokat az akadálypálya, a lövészet, és egyéb fizikai erőnlétet és ügyességet igénylő versenyszámok tették különlegessé.

 


A verseny döntőjére, valamint a helyezést elérő csapatok elismerésének átadására a IX. Országos Rendőr – és Tűzoltónapon került sor. A csapatverseny első helyezettje 2019. évben a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola csapata lett.


A csapat tagjai:

Bognár Adrián (11.A)

Szabó Bence Ivó (11.A)

Czeglédi Bence (12.D)

Lencse Bálint (12.D)

Felkészítő tanárok: Eőry Jenő, Farkas Balázs, Gecsényi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!