Rábaköz PRINT

2018.01.07. 16:53

Kábítószert találták a farádi férfi kocsijában Csornán - fotók

A férfi idegesen viselkedett és zavartan válaszolt a rendőrök kérdéseire.

kisalfold.hu

Vádemelési javaslattal zárult egy farádi gyanúsított ügye, aki kábítószert rejtegetett autójában és bódult állapotban vezetett Csornán.


A Csornai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy farádi férfi ellen.


A gyanúsított 2017. június 29-én 15 óra körül Csornán közlekedett személyautójával, amikor a helyi járőrök megállították közúti ellenőrzés céljából. A férfi idegesen viselkedett és zavartan válaszolt a rendőrök kérdéseire, ezért átvizsgálták a gépkocsit. Egy csomagban kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, amit lefoglaltak.


A járőrök a farádi lakost elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A vezetővel szemben alkalmazott gyorsteszt többféle illegális szer fogyasztására is pozitív eredményt mutatott. A szakértői vélemények alapján a növényi törmelék kábítószernek minősül a sofőr pedig bódult állapotban vezetett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.


A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Fotók: Police.hu
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!