Rábaköz PRINT

2017.01.11. 10:22

Elmarad a civil fórum Kapuváron - Mutatjuk miért

Civil fórumra várták a helyi szervezetek képviselőit szerdán.

kisalfold.hu

Civil fórumra várták a helyi szervezetek képviselőit január 11-én, szerdán délután öt órára a művelődési központ szakköri termében, ahol a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Információs Centrum munkatársai pályázati felhívásokról, illetve a civil szervezeteket érintő változásokról beszéltek volna.


Szerdán azonban azt a hírt kaptuk, hogy a civil fórum elmarad, a Rábaközi Művelődési Központ facebook oldalán ezt az megosztást találtuk:


Kedves Civilek!


Most kaptuk az alábbi levelet, így a ma délutánra hirdetett Civil Fórum elmarad!


Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Civil Kollégák!


Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2017-2019 közötti időszakra nem nyertük el a Civil Információs Centrum működtetését. Mandátumunk 2016. december 31-én lejárt.


A továbbiakban nincs jogunk használni a címet így a Nemzeti Együttműködési Alap pályázataival és egyéb kérdésekkel kapcsolatosan sem tudnak minket keresni az új évben. Azt, hogy kihez kell fordulniuk, sajnos nem tudjuk megmondani, mivel hivatalos helyen elérhető döntési lista még nem található. Amennyiben lesz, itt találják majd kihez tudnak fordulni: www.civil.info.hu


Szeretnénk megköszönni az elmúlt évek közös munkáját és a sok -sok találkozást és eseményt amelynek Önök révén részesei lehettünk. Reméljük sikereikben nekünk is volt némi részünk és támogató, civil szakmai segítségünket örömmel használták és kamatoztatták a mindennapokban.


A civil szférát nem hagyjuk el, a továbbiakban a Sapientia Műhely Egyesület égisze alatt végezzük munkánkat, - a tanácsadás jellegétől függően térítés ellenében - a korábbi elérhetőségeken is megtalálnak minket.


Az új évre kívánunk minden kedves civil barátunknak erőt, kitartást és támogatásban gazdag napokat!


Szeretettel:

Sényi Kata és Pető Zsófia


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!