Rábaköz PRINT

2016.07.08. 18:37

Falunap a pályán Veszkényben

A sportpályán tartják a falunapot holnap reggel kilenc órától.

  Fél tizenkettőig lesz játszóház a gyerekeknek csúszdával,  kézműves-foglalkozásokkal,  kispályás focival, rendőr- és tűzoltóautó-, valamint motorosbemutatóval. Ezt követően láthatják a veszkényi óvodások műsorát. 


Déltől Greznár Zoltán kíséretében jó ebédhez szól a nóta. Fél kettőtől lesz néptánc és modern tánc a veszkényi gyerekekkel. Két órától a Movement Dance School mozgásstúdió ad műsort. A Szárföldi Hagyományőrző Egyesületet fél háromtól láthatják, őket követi  Horváth Tibor és Magyarné Somogyi Andrea éneke. Háromnegyed négytől a helyi férfidalkör és sramlizenekar műsora szórakoztatja a nagyérdeműt.


Fél hatkor lép színpadra a  Sógorok, fél héttől pedig tombolahúzás lesz. Polgár Péter műsora fél nyolckor várható. Fél kilenckor Németh Martin és Véghelyi Rajmund előadásában csendülnek fel örökzöld dallamok. A kilenc órakor kezdődő Neoton Party Band műsorát a hajnalig tartó retró diszkó követi.

Címkék#Veszkény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!