Rábaköz PRINT

2016.07.13. 21:21

A lakók érdekében

A helyi Fidesz-KDNP önkormányzati frakciója közleményben reagált a helyi MSZP sajtóközleményére.

 

„Bizonyára elkerülte a MSZP figyelmét, hogy mi vezetett ahhoz a döntéshez, hogy Csorna városa kilépjen a társulásból: elsősorban az, hogy az érintett települések (mások mellett éppen a szocialista vezetésű Kóny) nem járultak hozzá a közös kiadásokhoz, így azokat egészen eddig a csornaiak fizették meg.

Mindezekből nyilvánvalóan az következik, hogy a csornai MSZP nem a csornaiak pártján áll, hiszen Csorna városának költségvetéséből hiányzó milliók nekik nem hiányoznak.


A rendkívüli testületi ülés összehívására a jogszabályoknak megfelelően került sor. Mi megértjük, hogy van olyan szocialista képviselő, aki a jól megérdemelt pihenését tölti a testületi ülések idején, de ettől még a városnak működnie kell. 


Felszólítjuk az MSZP helyi szervezetének elnökségét, hogy hangulatkeltő közleményeikkel a továbbiakban ne terheljék Csorna lakosságát, és ne a csornaiak érdekével ellentétes álláspontot képviseljenek.


Az  idős vagy fogyatékos ellátottak és a munkavállalók sorsa biztosított. A Fidesz–KDNP önkormányzati frakciója a továbbiakban is a csornai lakók érdekét tekinti elsődlegesnek döntései meghozatala során" – áll többek között a Bella Rudolf jegyezte frakcióközleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!