Rábaköz PRINT

2016.04.11. 11:30

Cakóháza - Ahol indokolt, lesz árok a Fő utcán

A Kisalföld március 8-i számában mondta el a falu polgármestere, hogy gyakran gyűlik meg a bajuk a csapadékkal.

 A község Fő utcáján ugyanis nincs árok, így a víz az úttesten áll meg, nehezítve a közlekedést. Csepi Éva kifejtette: az önkormányzat szerette volna pályázati támogatással javítani a hibát, de az előkészítéskor kiderült, hogy az út két oldalán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében van a terület. Így a község nem tehet semmit, várják a közútkezelő intézkedését.

A Kisalföldnek Szántó Józsefné mutatta meg, milyen állapotok vannak egy-egy esőzés után a faluban.

A Kisalföldnek Szántó Józsefné mutatta meg, milyen állapotok vannak egy-egy esőzés után a faluban.

A Kisalföld megkérdezte a társaság illetékesét: mire számíthatnak a cakóháziak? „A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatóságának munkatársai helyszíni szemle során megvizsgálták Cakóháza Fő utcáját, a bekötőutat" – közölte Marczin Bence kommunikációs osztályvezető.


– Az igazgatóság munkatársai felveszik a kapcsolatot az önkormányzattal. A községgel együttműködve a padka rendbetételét szakembereink ütemezetten elvégzik, ahol lehetőség van rá és indokolt, ott árkot is készítenek – tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!