Rábaköz PRINT

2015.11.30. 14:32

Hatan vertek meg egy helybélit a dénesfai kocsmában - videó

Az elkövetők a verekedés után elmenekültek, de a kapuvári rendőrök elfogták őket.

kisalfold.hu

A megyei rendőr-főkapitányságra 2015. november 29-én 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Dénesfán az egyik vendéglőben több személy összeverekedett egy helyi lakossal. A rendőrök megállapították, hogy a vendéglő pultjánál - előzetes szóváltást követően - több ismeretlen férfi súlyosan bántalmazott egy helyi lakost, akit sérülései miatt kórházba kellett szállítani.


Az elkövetők a verekedést követően ismeretlen helyre távoztak.


A rendőrök jelentős erőkkel kezdték meg a garázda személyek felkutatását, majd az adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták F. R. J. 25 éves nagyhegyesi, B. S. 32 éves legyesbényei, T. Á. Z. 26 éves, T. L. Zs. 49 éves és K. Z. T. 26 éves hajdúszoboszlói lakosakat, valamint a társaságukban lévő fiatalkorú legyesbényei férfit.


A járőrök a tetteseket a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ellenük garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!