Rábaköz PRINT

2015.11.17. 11:54

A rábaközi búzafűlé is népszerű a termelői piacon

November első vasárnapján rendezte meg az idei utolsó termelői vásárt a Kisalföld és a győri önkormányzat.

kisalfold.hu

Több ezer érdeklődő volt kíváncsi a kisalföldi gazdák portékáira, és vette komolyan a rendezvény jelmondatát: Védd a hazait, vedd a kisalföldit!


Közel ötven termelő termékei között válogathattak, kóstolhattak a vásárlók. Népszerű volt most is Kovács Attila standja, aki búzafű termeléssel, búzafűlé készítéssel foglalkozik. Ahogy ő mondja, hivatalossá tette hobbiját. A búzafű jótékony hatásaival öt évvel ezelőtt ismerkedett meg. Rábaközi búzafűlé néven kínálja termékét, mivel Csornán termeszti a búzafüvet.

 

Dr. Papp Gábor orvos-természetgyógyász és Kovács Attila búzafűlé készítő

Dr. Papp Gábor orvos-természetgyógyász és Kovács Attila búzafűlé készítő- Olyan "valamit" kerestem, ami nem gyógyszer, de jó hatással van a szervezetre. A búzafűlé tökéletesnek bizonyult. Négy évvel ezelőtt szereztem be a szükséges engedélyeket, igazolványokat és azóta kínálom a fagyasztott búzafűlevet és a friss búzafüvet Győrben és környékén, illetve a Győr-Moson-Sopron megyében. A búzafűlé egyre népszerűbb élelmiszer, egyre többen keresik és érdeklődnek iránta. Valamennyi fogyasztó nagyon jó tapasztalatokat oszt meg velünk.


 visszajelzések alapján a gyomorra és bélrendszerre kiváló hatással van. Volt, akinek hónapok óta fennálló székrekedését, másnak éppen hasmenését szüntette meg. A búzafűlé energiával tölt fel. Egy fiatal édesanya mondata találó jellemzés: "mióta iszom, nem kimerülten zuhanok az ágyba esténként és nem érzem kevésnek a hat óra alvást." A búzafűlé az közérzetet is javítja, az ember könnyebbnek, lazábbnak érzi magát tőle. Kiváló gyulladáscsökkentő, jó hatással van az ízületekre. Méregtelenítő. A fogyasztás első napjaiban érezni már a pozitív változást. A szervezetet lugosítja. A rákos sejtek kialakulását megakadályozza. Lehetne sorolni még hosszan, mire is jó az a rengeteg értékes anyag, vitamin, enzim, ásványi anyag, amit a búzafűlé tartalmaz. További részleteket honlapomon, a www.rabakozibuzafule.hu, illetve a www.buzafugyor.hu oldalakon is olvashatnak az érdeklődők.


A rábaközi búzafű termelője dr. Papp Gábor győri orvos-természetgyógyásszal működik együtt. A búzafüvet is közösen ajánlják a Dunakapu téri termelői vásárokon.

 

Dr. Papp Gábor győri orvos-Természetgyógyász ajánlásával kínálja a búzafűlevet a rábaközi termelő.

Dr. Papp Gábor győri orvos-Természetgyógyász ajánlásával kínálja a búzafűlevet a rábaközi termelő.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!