Kisalföld logö

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 32°C Még több cikk.

Győr-Moson-Sopron megyei programok

Soproni Éjszakai Futás

Sopron

Sopron, Sopron

Időpont:  2019. 07. 27. – 2019. 07. 27.

Visszatér Sopron belvárosba a Paddy Éjszakai Futás, amit idén július 27-én rendeznek meg. A versenyközpont az Erzsébet-kertben lesz, ahol délutántól ,,tészta-partival" és családi nappal is várják a sportolókat, kísérőiket és az érdeklődőket.

Az esti fényekben tündöklő Várkerület, a kivilágított Tűztorony vagy a feldíszített Deák-tér hangulata felejthetetlen élményt nyújt. A futóverseny résztvevői 5, 10, 16 és 21 km-es távokon mutathatják meg tudásukat. 


A program újdonsága, hogy idén a futást megelőzően egy családi napot is rendeznek az Erzsébet-kertben, ami 12 órakor egy úgynevezett ,,tészta-partival" kezdődik. Ez azt jelenti, hogy a nevezett futók és családtagjaik, kísérőik vagy bármelyik látogató részt vehet egy közös ebéden, ahol bárki kötetlenül elbeszélgethet a másikkal. A nap további része is sok-sok programot tartalmaz - mondta el Dunaveczky András, az egyik főszervező.  Lesznek gyerek futamok, felnőtt ügyességi versenyek, játékos feladatok, különböző sport és táplálkozási bemutatók, zenés előadások.

A futamok előtt, egész délután lesz lehetőség átvenni a rajtcsomagokat és a helyszíni nevezést is le lehet bonyolítani. A verseny idén is az Erzsébet-kertből rajtol, a futók a Deák-téren és a Várkerületen is végigmennek, sőt idén a kivilágított Tűztorony alatt is át lehet majd szaladni.

Az futásra online lehet nevezni a www.paddy.hu oldalon az előnevezés linkre kattintva.

További infók:
A versenyre június 30-ig lehet kedvezményesen előnevezni. A futókat befutó éremmel, chipes időméréssel, frissítő pontokkal, rajtcsomaggal és a rendőrség, illetve az egészségügyi személyzet által biztosított útvonallal várják a szervezők. 
A program Facebook eseménye itt érhető el>>>

 

Ossza meg ismerőseivel!