Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Győr-Moson-Sopron megyei programok

Magyar Nemzeti Cirkusz a megyében

Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár, Mosonmagyaróvár

Időpont:  2019. 03. 28. – 2019. 04. 22.

KISALFÖLD KEDVEZMÉNY! Megyénkbe is ellátogat a Richter Flórián Cirkusz Showtime produkciója, március 28-tól Győrben, április 10-től Mosonmagyaróváron, április 18-tól Sopronban látogatható.

Rengeteg új produkcióval, páratlan színvonalon várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. Műsorunkat színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai


A 65 fős társulat, 12 nemzetiségű artistaművészek 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát, mely elsőként Győrben, március 28-tól, tekintheti meg a közönség. 
A műsort fantasztikus zenekar kíséri.

Az előadás 2 - 2 és fél óra hosszú, egy 20 perces szünettel. 

A Richter család méltán híres világszínvonalú lovas előadásairól. Műsoruk nélkülözhetetlen része Richter Flórián csodálatos lovas produkciója. Most egy vadiúj lovas számmal kalauzolja el a nézőket az apacs indiánok földjére. A család fiatalabbik tagja, Richter Kevin pedig egzotikus állatok kavalkádjával színesíti az esété: zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon és természetesen nem hiányozhat Szandra, a világhírű borotváló indiai elefánt sem.

Richter Kevin szenzációs, 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be:  Ugródeszka segitségével, elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt. Már ezért a hajmeresztő mutatványért is érdemes ellátogatni a Cirkuszba. 

A franciaországi Perry Pedersen Európa legjobb fókaprodukciójával varázsolja el a közönséget. A gyerekek nagy kedvenceivel, a 300 kg-os dél-amerikai fókapárral:  Teddyvel  és Skoobyval szórakoztatja a nagyérdeműt.  
A Richter Flórián Cirkusz 2 órás műsorában helyet kap  az Elastic-fantastic csoport Ukrajnából, a chilei Ceasar Pindo, a szenzációs gumiember,  aki testét és végtagjait még sosem látott formákba hajtogatja. A műsorszámot csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Olaszországból Mr. Costa a nevettetés nagy mestere is színpadra lép, és a nevetéstől szem nem marad szárazon...

Az előadások pontos kezdési időpontjáról tájékozódjon a www.richterfloriancirkusz.hu oldalon.

A Kisalföld hűséges előfizetői féláron válthatnak belépőjegyet mindhárom város, meghatározott előadásaira (2.500 Ft/2 fő, Lelátó (kék szektor))

Jegyek kaphatók: Kisalföld-Pavilon, Győr, Baross út, Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 14., Sopron, Frankenburg u. 2/A
A Lelátóban a helyek elfogalalása érkezési sorrendben történik. Gyemekeknek 2 éves kor felett jegyet kell váltani.
Bővebb információ ügyfélszolgálatainkon.

Címkék:

családi, cirkusz

Ossza meg ismerőseivel!