Presztizs-díj

2015.12.18. 13:27

Szintézis - rekord árbevétel

A Szintézis Zrt. 28 éves fennállása óta folyamatosan növekszik, fejlődik. Ezt a pozitív tendenciát egyértelmű jelzi, hogy idén rekord árbevétellel, csaknem hárommilliárd forinttal fogja zárni az üzleti évet.

A vállalkozás töretlen sikerét két fő üzletága, a vállalati és a retail megoldásaik (kiskereskedelmi bolti informatika) adják, s ezeken a területeken egyre inkább törekszik a kiszervezett (outsource), folyamatos szolgáltatás nyújtására. Büszkék lehetnek arra a cég vezetői, hogy az említett két üzletágon kívül az ipari és az államigazgatási informatika területén is képviseltetik magukat, így minden problémára komplex, egy kézből származó megoldást tudnak nyújtani, nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában és Romániában is.

Szabó Dávid



-Győri cégként különösen fontosnak tartjuk a nívós helyi elismeréseket, a Presztízs-díj is ezek közé tartozik. Bizonyíték arra, hogy egy cég jól prosperál, megbízható és előremutató jövőképpel rendelkezik. Leányvállalatunk, a Szintézis-Net Kft. az idén nyert Ikarosz-díjat, ami jól mutatja a cégcsoportunkban lévő rengeteg tudást és tapasztalatot. Nagyon büszkék vagyunk rájuk. Ahogyan új szlogenünk is fogalmaz: „Az informatika a szenvedélyünk". Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Kiváló minőséget persze csak folyamatos fejlesztéssel és fejlődni akarással lehet elérni, ezért nyereségünk döntő részét visszaforgatjuk vállalkozásunkba. Folyamatosan keressük az újítási lehetőségeket, például a világon elsőként vezettük be az ipari szegmensben a Pricer elektronikus polccímkéinket, amelyek a gyártósorokon és a raktárakban is megállják a helyüket. Erről jut eszembe! Látogassanak el az újonnan nyílt győri Vitamin Szalonba! Teljes retail rendszerét a Szintézis Zrt. tervezte és építette ki. Így itt megcsodálhatják többek között a Pricer elektronikus polccímkéket is – hívta fel a figyelmet Szabó Dávid, a Szintézis Informatikai Zrt. vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!