KISALFÖLDI PRESZTÍZS DÍJ 2016

15. ALKALOMMAL ÜNNEPELJÜK A RÉGIÓ VÁLLALKOZÁSAIT, VÁLLALKOZÓIT

A Győri Nemzeti Színházban rendezik meg a 15. Presztízs-díj kiosztó gálát2016-ban lett 15 éves a gondolat, hogy – a nyilvánosság erejét kihasználva – a régió legnagyobb és legismertebb vállalkozásai egy gazdaságot reprezentáló, presztízst jelentő díjat alapítsanak. A Kisalföld ötlete mára az ország egyik legrangosabb regionális gazdasági elismeré­sévé fejlődött.

Gazdasági elemzések, kamarai ajánlások, versenytársak értő bírálata és a Kisalföld olvasói is segítették a döntnököket

A Presztízs díj ünnepi évében az alapítók a díjat támogató kurátorokkal egyetértésben átalakították a rangos díj oda­ítélésének rendszerét arra törekedve, hogy a legkiválóbb vállalkozások, vállalkozók, szervezetek részesülhessenek az elismerésben, még inkább előtérbe helyezve a hatékonyságot, a vállalkozói szellemiséget és az alkotó erőt.

EMLÉKEZETES GÁLA
2016-ban a Presztízs-gála helyszínt vált. A Győri Nemzeti Színház sűrű műsorrendjében szabaddá tett egy hétköznapot, hogy az esemény meghívottjai számára méltó körülményeket biztosíthasson a régió legrangosabb gazdasági díjainak átadásához. Bár ezen az ünnepségen nem az előadás a legfontosabb -sokkal inkább az, kik és miért kaphatják meg Lebó Ferenc csodás plasztikáit, kik vehetik át a kamarai Ikarosz- és Presztízs díjakat-, a gála műsora mindig is emelte az est fényét. Ez az a program, amely méltón mutatja meg, milyen komoly erőt képviselnek a díjat alapítók, valamint az általuk eddig már díjazott vállalkozások, illetve milyen komoly kihívásokkal tudtak megfelelni azok, akik 2016-ban - az ünnepi 15. évben - átvehetik majd az elismeréseket.

A PRESZTÍZS-GÁLA SZTÁRFELLÉPŐ:

Sztárvendég: Vastag TamásMűsorvezető: Ábel Anita


A műsort a Győri Nemzeti Színház Társulata szolgáltatja, a többi között színpadra lép Forgács Péter, Lázin Beatrix, Németh Csaba és Másik Lehel, valamint fellép a Hoppáré zenekar is.

BELÉPÉS MEGHÍVÁSRA
A hagyományoktól eltérően a Presztízs-gálára és vacsorára most nem lehet jegyet váltani. A belépési jogosultságot az alapítók, a kurátorok, valamint az eddigi díjazottakból álló társaság tagjai kapják meg, és azok felhasználásáról is ők döntenek. Azok a vállalkozók, vállalkozások,akik szeretnének ott lenni ezen a nagyszerű díjátadón, náluk érdeklődhetnek.

2016-BAN A DÍJKATEGÓRIÁK A KÖVETKEZŐK:
AZ ÉV KISVÁLLALKOZÁSA
AZ ÉV VÁLLALKOZÁSA
AZ ÉV ÜZLETEMBERE
IKAROSZ-DÍJ
KAMARAI PRESZTÍZS DÍJ
OKTATÁSI PRESZTÍZS DÍJ

A díjazottak Lebó Ferenc kisplasztikáját vehetik majd át.

Bővebb információ:
www.kisalfold.hu
Fábián György: +36-30/227-2326


A Kisalföldi Presztízs díj nem jár anyagi juttatással. A díj mellé a Kisalföld egy kommunikációs csomagot biztosít, amelyet a díj nyertesei egy éven keresztül használhatnak fel.
A nyertes tagja lehet a Presztízs Díjasok Társaságának, ahol az eddigi közel nyolcvan díjazottból többtucatnyi vállalkozás van jelen.
A díjátadó gáláról a Kisalföld online és print- oldalain is fotós beszámoló készül.
A Presztízs díj az egyetlen magyarországi regionális gazdasági elismerés, amely vállalkozói valamint kamarai össze­fogásból jött létre, és amely 15 éves múlttal rendelkezik.

A Kisalföldi Presztízs díj alapítói-kurátorai: Lapcom Zrt., Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara, Audi Hungária Motor Kft., Rába Nyrt., Graboplast Zrt., Győri Nemzetközi Ipari Park Kft., OTP Bank Nyrt., Leier Hungária Kft., PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft.

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...