Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Újabb lépés a jobb hallásért

Hatalmas érdeklődés mellett nyitotta meg Győri Halláscentrumát a Petz Aladár Megyei Kórház Rendelőintézetében az Audiológián a KIND, Európa egyik vezető hallásszakértője.

Immár tíz szaküzlettel állnak Magyarországon a vásárlók rendelkezésére. Győrben is német színvonalú hallásgondozást kínálnak.

„A hallásjavítás folyamatában a legfontosabb az ember. Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit a lehető legpontosabban megismerjük." – tájékoztatta lapunkat Simon Zsuzsa üzletvezető.

A győri Halláscentrumban – a Szent Imre út 41. szám alatt, a Rendelő III. emeletén – az érdeklődőt tájékoztatják a KIND által nyújtott szolgáltatásokról és a hallásjavítás szakaszairól. Ez után részletesen megbeszélik vele, hogy hallásproblémája milyen nehézséget okoz, mi a fontos a számára.

„Szerintünk a hallásjavítás feladata, hogy mindenkinek ott és olyan mértékben segítsen, ahol, amivel a lehető legnagyobb életminőség javulást lehet elérni. Minden ember más, tehát mi sem dolgozhatunk sablonosan." -Mondta el az üzletvezető

Ha már elegendő információ áll a rendelkezésükre, a legmodernebb eszközökkel hallásvizsgálatot végeznek. A vizsgálat eredményét részletesen ismertetik, egyeztetik a fontossági szempontokat, majd személyre szabott, Ideális megoldási javaslatot állítanak össze.

„Akik megtisztelnek minket bizalmukkal, keveset tudnak a hallás rehabilitációról. Mi viszont az életüket, szokásaikat nem ismerjük, ezért különösen fontos, hogy kölcsönösen tájékozódjunk. A hallásjavítás csak akkor lehet eredményes, ha abban partnerként működnek együtt az érintettek és a szakemberek." –világított rá Simon Zsuzsa

A KIND nem árul zsákbamacskát. Minden vásárló két hétig ingyenesen próbálhatja ki az Ideális megoldást. Ezután kiértékelik a tapasztalatokat. Fizetni csak akkor kell, ha megbizonyosodtunk arról, hogy elértük a várt hallásjavulást. A KIND vásárlóinak hat esztendőre tudományos alapon megtervezett hallásgondozási programot biztosít. A társaság gondoskodik a rendszeres karbantartásokról, és teljes körűen intézi a garanciális és egyéb javításokat is. Gyakorlatilag minden, a hallással kapcsolatos problémában segítenek.

Joggal merül fel a kérdés: mibe kerül ez a figyelmes, emberbarát, de nyilván rengeteg időt és energiát igénylő szolgáltatás?

„Bátran állíthatom, semmivel sem kerül többe, mint máshol. Sőt! Nálunk a Vevő többet kap a pénzéért. A KIND Hallásgondozást, amelynek során a vásárlást követő hat évben legalább tíz alkalommal, de szükség esetén akár harmincszor is, találkozunk és, órákon át foglalkozunk a Vevővel, ajándékba adjuk. Szóval mindenki, aki nálunk vásárolja meg hallórendszerét, legalább 90.000,- forintnyi szolgáltatást kap tőlünk." –válaszolt az üzletvezető.

Valóban működik ez? Lehetséges volna? Mi a biztosíték erre?

A KIND munkájának eredményeként, világszerte több, mint egymillió elégedett ember élvezheti az életet az ép hallókhoz hasonló színvonalon. Ennyien pedig egyszerűen nem tévedhetnek.

Bárki részese lehet a jobb hallás örömének a KIND halláscentrum által javasolt ideális megoldással.

TEGYE PRÓBÁRA ŐKET ÖN IS!

Kérjen időpontot hallástesztjének elvégzéséhez!

9024 Győr
Szent Imre út 41.
(Petz Aladár Kórház Rendelőintézete)
Tel: 06- 96- 410-119
gyor@kind.hu
www.kind.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyobb sávszélességet és még több adatot biztosítanak a T-Mobile új szupergyors mobilinternetes csomagjai

Gyors ütemben folytatódik a mobilhálózat fejlesztése

Megújul a T-Mobile lakossági… Tovább olvasom