Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Új fogorvos a győri Angel DentiArt Klinikán

Új taggal bővült a győri Angel DentiArt Klinika csapata. Dr. Hoffer László a belvárosi fogszakorvosi rendelőtől megszokott szakmai színvonalon és emberközpontú hozzáállással várja a betegeket.
Régóta kereste a dr. Csupor Péter implantológus-fogszakorvos vezetésével működő Angel DentiArt Klinika azt az elhivatott fogorvost, aki mind szakmailag, mind emberileg az elvárt színvonalon tudja erősíteni a csapatot. A bővítésre a méltán népszerű klinika pacientúrájának folyamatos növekedése miatt volt szükség, a klasszikus fogszakorvosi szolgáltatások mellett ugyanis az implantológiában is hamar nevet szerzett a megyeszékhelyen és környékén.
Dr. Hoffer László

Dr. Hoffer László január elején csatlakozott a klinikához, korábban egy szintén győri rendelőben illetve Ausztriában szerzett szakmai tapasztalatot. A fiatal szakember Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tett, elsősorban az esztétikus, fémmentes és implantátumokon rögzített fogpótlások a szakterülete. Ez nagyszerűen illeszkedik az Angel DentiArt profiljába, amely az utóbbi években az innovatív – és nem utolsósorban gyors és fájdalommentes – fogpótlások specialistájává vált.
RÉGI MOSOLYA az ÚJ 72 óra alatt IHDE implantátumokkal!

 Gyors, biztonságos, fájdalom mentes fogpótlás IHDE implantátumokkal! Az IHDE implantátumok svájci minőség és technológia ami a páciensek 99 %-nál alkalmazhatóak 
Jelentkezzen be most online ( info@angeldentiart.hu ) 
Ingyenes szűréssel és panoráma röntgennel is várjuk !
– Az implantológia a fogászati szakma egyik csúcsának nevezhető, nagyon komplex ágazata a fogorvostudománynak, ahol egyaránt figyelembe kell venni az egészségügyi és az esztétikai szempontokat. Ráadásul egyre nagyobb az igény a páciensek részéről arra, hogy akár a legkomolyabb beavatkozásokat is a lehető leggyorsabban és legkevesebb kellemetlenséggel végezzük el. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos továbbképzés, az új technológiák, anyagok naprakész ismerete, ami itt, az Angel DentiArt Klinikán maximálisan biztosított – mondja dr. Hoffer László.

A megfelelő szakember kiválasztása során nemcsak a szakmai, hanem az emberi szempontokat is mérlegelte dr. Csupor Péter. Az emberközpontú kiszolgálás, a törődő légkör ugyanis az, amely különleges pluszt ad a magas színvonalhoz.

– Felmérések is kimutatták, hogy ha az orvos és a személyzet többi tagja megfelelő időt szán a páciensre, még érzéstelenítőből is kevesebb kell... Mindig azt vallottam, hogy az odafigyelés, az emberközpontúság fontos része a munkámnak, szerencsére az új csapatban ezzel a hozzáállással találkozom. A betegeink emberséget kapnak tőlünk, és azt meg is hálálják – mondja a fogszakorvos. 

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén, kérdezzen egyenesen az orvostól, vagy
 
JELENTKEZZEN BE MOST!

Angel DentiArt Klinika
 
+3696 320 234
Cím: 9022, Győr Lukács Sándor utca 19. 
E-mail: info@angeldentiart.hu
 
 Vezető Orvos Dr. Csupor Péter
(fogszakorvos,implantológus)

Fogszakorvos: Dr. Hoffer László 
 Tel: +3630 256 10 57 

 
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosni mindenki tud, de a Tadak-Nett többet nyújt

Győr szinte összes szállodáját és éttermét az ügyfelei között tudhatja, de még fővárosi megrendelői… Tovább olvasom