PR

2019.04.13. 02:00

Ügyfélélmény és karrierálmok az Openhouse-nál

Több 10 milliárd forint értékben értékesített ingatlan - volt mit ünnepelnie az Openhouse ingatlanhálózat csütörtöki franchise-találkozóján, ahol az országos hálózat irodáinak képviselői egyeztették jövőbeli terveiket.

kisalfold.hu

A legeredményesebb Openhouse-munkatársak hamarosan csapatépítő vitorlázáson is részt vehetnek.

A legeredményesebb Openhouse-munkatársak hamarosan csapatépítő vitorlázáson is részt vehetnek.

Az ország számos pontján ingatlanirodát működtet – többségüket franchise-rendszerben – a neves Openhouse ingatlanhálózat, ezek képviselői találkoztak csütörtökön, hogy értékeljék az elmúlt évet és a hálózat tulajdonosai ismertessék az idei terveiket. Büszkeségre mindenkinek volt oka, hiszen ha nem is a legnagyobb, de az egyik legeredményesebb ingatlanközvetítő hálózatként működik. Ezt a sikeres tranzakciók, azaz adásvételek magas száma mellett az is jelzi, hogy a cég adatbázisában szereplő ingatlanok közel felét kiemelt szerződés köti az irodához, jelezve az ügyelek bizalmát.

 

Nem a legerősebb győz

 

Molnár Szabolcs, az Openhouse egyik tulajdonosa a találkozón elmondta: „Nem a legerősebb vagy a leggyorsabb lesz sikeres a piacon, hanem aki a legjobban tud alkalmazkodni a változó körülményekhez, és aki a legkitartóbb". Ez az Openhouse-nak kétségtelenül sikerül, hiszen folyamatos fejlődéssel sikerül az élbolyban maradnia. Olyannyira, hogy a közelmúltban több új iroda is nyílt, a hálózat balatonfüredi új irodája pedig májusban kezdi meg működését. A jövőben pedig számíthatunk arra, hogy még gyakrabban szembejön velünk az iroda neve, köszönhetően annak a reklámkampánynak, amelynek keretében országszerte 260 molinót helyeznek ki. Nem is akármilyen üzenetekkel: a cég hitvallását – „Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk" – mindenki megtapasztalhatta, aki vett vagy eladott már valaha ingatlant az Openhouse segítségével, az ügyfélélmény ugyanis az elsődleges szempont minden egyes adásvétel esetében.

 

Molnár Szabolcs hisz az innováció és az ügyfélélmény erejében.

Molnár Szabolcs hisz az innováció és az ügyfélélmény erejében.

Az Openhouse hamarosan induló új kampányában egy új weboldal, a hálózat szakmai jellegű blogja is főszereplő lesz. A gyakran frissülő blog.oh.hu oldalon olyan érdekes témákban találunk olvasnivalót és hasznos, naprakész információkat, mint a CSOK vagy a hitelfelvétel. 

 

Karrierben is az élen

 

Az Openhouse az ingatlanok mellett karriert is kínál a rátermett és ambiciózus jelentkezőknek, akik szívesen – és professzionális módon – lovagolnák meg az öt éve töretlenül tartó ingatlanpiaci bummot. Nem véletlen a cég hamarosan utcára kerülő reklámjaiban szereplő énidő hashtag, hiszen egyedülállóan rugalmas munkalehetőségről van szó: vállalkozói formában, kötetlen munkaidőben, kiemelkedő fizetésért, annak, aki szeret és tud is dolgozni.


Sokan vannak, akik számára az Openhouse-karrier már a jelen, közülük a legjobbakat, a legeredményesebb irodák vezetőit díjazták is a partnertalálkozón. A képzeletbeli dobogóra holtversenyben a cég győri, Verseny utcai központi ingatlanirodája és a székesfehérvári franchise-iroda állhatott.


Németh Adrienn, a győri iroda vezetője egyértelműen a jó csapatban látja a siker titkát.

 – Motivált, jól képzett munkatársak nélkül nincs tartós eredmény! Fontos, hogy megtaláljuk és kibontakoztassuk a tehetségeket, hogy megmutassuk nekik a sikerhez vezető utat, és aki tud élni vele, az megtalálja nálunk a számítását. Ehhez nagyban hozzájárul az Openhouse mentorprogramja, amely egyedülálló a szakmában. Vezetőként elengedhetetlen az átfogó gondolkodásmód, mindent át kell látni, de mindenekelőtt minden kollégában látni kell az embert – mondja a 30 fős csapatot összefogó Németh Adrienn.


Erdei Krisztián és Molnár Csaba, a székesfehérvári Openhouse-iroda vezetői a tisztességes hozzáállást említik, mint a tartós siker zálogát. „Csak így lehet érvényesülni, de a piacon nem mindenki osztja ezt: sok a kókler, a nyerészkedő vállalkozó, aminek az ügyfelek isszák meg a levét. Konkurensünk sok van, de tisztességes közülük csak néhány", mondja Erdei Krisztián.

 

Az ügyfélélmény az első

 

A második helyezett az eredményességi versenyben a kitartást emelte ki; Meszlényi Tamás szegedi irodavezető szerint irodájukat – ahogy az összes Openhouse-irodát – az ügyfélkiszolgálás teszi egyedivé a piacon. „Mi nemcsak értékesíteni akarunk, hanem azt szeretnénk, hogy valóban élmény legyen az ügyfélnek a közös munka. Ennek köszönhető, hogy rengeteg a visszajáró ügyfelünk, s az új ügyfeleink negyede már ajánlás útján jut el hozzánk."


A tavalyi év harmadik legeredményesebb Openhouse-irodája a szombathelyi lett, vezetője, Neisz Ágnes szintén a motivált, lelkes csapatra esküszik. „Arra törekszünk, hogy az új munkatársaink is a lehető legrövidebb időn belül megkapják azt a tudást, ami sikerre viheti őket, ehhez a vezetőség minden segítséget megad. A kezdő értékesítőinket pedig igyekszünk minél előbb, már néhány héten belül sikerélményhez juttatni, hiszen ennél nagyobb motiváció nincs!", mondja Neisz Ágnes.


A franchise-találkozón egy különdíjat is kiosztottak, a legdinamikusabban fejlődő irodának: Birinyi Judit és Kézér Anett – anya és lánya – igazi családi vállalkozásban vezetik az egri irodát. Igaz, már nem sokáig, Anett ugyanis heteken belül anyai örömök elé néz, de a gondos tervezésnek köszönhetően ez nem áll a további sikerek útjába.

„Pontosan megfogalmazott célok, a céltudatos tervezés és a tervek következetes betartása mentén dolgozunk. A családalapításra is így készültem, tudatosan kerestük azokat az embereket, akik a távollétemben is jól teljesítenek majd ebben az erős ingatlanpiaci régióban. Szerencsére az édesanyámmal mindenben kiegészítjük egymást, így alkotunk hatékony csapatot!", mondja az elhivatott kismama. 

 

„Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk" – ez a küldetéstudat repíti az Openhouse-t a további sikerek felé.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában