Ügyfélélmény és karrierálmok az Openhouse-nál

Több 10 milliárd forint értékben értékesített ingatlan - volt mit ünnepelnie az Openhouse ingatlanhálózat csütörtöki franchise-találkozóján, ahol az országos hálózat irodáinak képviselői egyeztették jövőbeli terveiket.
A legeredményesebb Openhouse-munkatársak hamarosan csapatépítő vitorlázáson is részt vehetnek.
A legeredményesebb Openhouse-munkatársak hamarosan csapatépítő vitorlázáson is részt vehetnek.

Az ország számos pontján ingatlanirodát működtet – többségüket franchise-rendszerben – a neves Openhouse ingatlanhálózat, ezek képviselői találkoztak csütörtökön, hogy értékeljék az elmúlt évet és a hálózat tulajdonosai ismertessék az idei terveiket. Büszkeségre mindenkinek volt oka, hiszen ha nem is a legnagyobb, de az egyik legeredményesebb ingatlanközvetítő hálózatként működik. Ezt a sikeres tranzakciók, azaz adásvételek magas száma mellett az is jelzi, hogy a cég adatbázisában szereplő ingatlanok közel felét kiemelt szerződés köti az irodához, jelezve az ügyelek bizalmát.
 
Nem a legerősebb győz
 
Molnár Szabolcs, az Openhouse egyik tulajdonosa a találkozón elmondta: „Nem a legerősebb vagy a leggyorsabb lesz sikeres a piacon, hanem aki a legjobban tud alkalmazkodni a változó körülményekhez, és aki a legkitartóbb”. Ez az Openhouse-nak kétségtelenül sikerül, hiszen folyamatos fejlődéssel sikerül az élbolyban maradnia. Olyannyira, hogy a közelmúltban több új iroda is nyílt, a hálózat balatonfüredi új irodája pedig májusban kezdi meg működését. A jövőben pedig számíthatunk arra, hogy még gyakrabban szembejön velünk az iroda neve, köszönhetően annak a reklámkampánynak, amelynek keretében országszerte 260 molinót helyeznek ki. Nem is akármilyen üzenetekkel: a cég hitvallását – „Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk” – mindenki megtapasztalhatta, aki vett vagy eladott már valaha ingatlant az Openhouse segítségével, az ügyfélélmény ugyanis az elsődleges szempont minden egyes adásvétel esetében.
 

Molnár Szabolcs hisz az innováció és az ügyfélélmény erejében.
Molnár Szabolcs hisz az innováció és az ügyfélélmény erejében.

Az Openhouse hamarosan induló új kampányában egy új weboldal, a hálózat szakmai jellegű blogja is főszereplő lesz. A gyakran frissülő blog.oh.hu oldalon olyan érdekes témákban találunk olvasnivalót és hasznos, naprakész információkat, mint a CSOK vagy a hitelfelvétel. 
 
Karrierben is az élen
 
Az Openhouse az ingatlanok mellett karriert is kínál a rátermett és ambiciózus jelentkezőknek, akik szívesen – és professzionális módon – lovagolnák meg az öt éve töretlenül tartó ingatlanpiaci bummot. Nem véletlen a cég hamarosan utcára kerülő reklámjaiban szereplő énidő hashtag, hiszen egyedülállóan rugalmas munkalehetőségről van szó: vállalkozói formában, kötetlen munkaidőben, kiemelkedő fizetésért, annak, aki szeret és tud is dolgozni.

Sokan vannak, akik számára az Openhouse-karrier már a jelen, közülük a legjobbakat, a legeredményesebb irodák vezetőit díjazták is a partnertalálkozón. A képzeletbeli dobogóra holtversenyben a cég győri, Verseny utcai központi ingatlanirodája és a székesfehérvári franchise-iroda állhatott.

Németh Adrienn, a győri iroda vezetője egyértelműen a jó csapatban látja a siker titkát.
 – Motivált, jól képzett munkatársak nélkül nincs tartós eredmény! Fontos, hogy megtaláljuk és kibontakoztassuk a tehetségeket, hogy megmutassuk nekik a sikerhez vezető utat, és aki tud élni vele, az megtalálja nálunk a számítását. Ehhez nagyban hozzájárul az Openhouse mentorprogramja, amely egyedülálló a szakmában. Vezetőként elengedhetetlen az átfogó gondolkodásmód, mindent át kell látni, de mindenekelőtt minden kollégában látni kell az embert – mondja a 30 fős csapatot összefogó Németh Adrienn.

Erdei Krisztián és Molnár Csaba, a székesfehérvári Openhouse-iroda vezetői a tisztességes hozzáállást említik, mint a tartós siker zálogát. „Csak így lehet érvényesülni, de a piacon nem mindenki osztja ezt: sok a kókler, a nyerészkedő vállalkozó, aminek az ügyfelek isszák meg a levét. Konkurensünk sok van, de tisztességes közülük csak néhány”, mondja Erdei Krisztián.
 
Az ügyfélélmény az első
 
A második helyezett az eredményességi versenyben a kitartást emelte ki; Meszlényi Tamás szegedi irodavezető szerint irodájukat – ahogy az összes Openhouse-irodát – az ügyfélkiszolgálás teszi egyedivé a piacon. „Mi nemcsak értékesíteni akarunk, hanem azt szeretnénk, hogy valóban élmény legyen az ügyfélnek a közös munka. Ennek köszönhető, hogy rengeteg a visszajáró ügyfelünk, s az új ügyfeleink negyede már ajánlás útján jut el hozzánk.”

A tavalyi év harmadik legeredményesebb Openhouse-irodája a szombathelyi lett, vezetője, Neisz Ágnes szintén a motivált, lelkes csapatra esküszik. „Arra törekszünk, hogy az új munkatársaink is a lehető legrövidebb időn belül megkapják azt a tudást, ami sikerre viheti őket, ehhez a vezetőség minden segítséget megad. A kezdő értékesítőinket pedig igyekszünk minél előbb, már néhány héten belül sikerélményhez juttatni, hiszen ennél nagyobb motiváció nincs!”, mondja Neisz Ágnes.

A franchise-találkozón egy különdíjat is kiosztottak, a legdinamikusabban fejlődő irodának: Birinyi Judit és Kézér Anett – anya és lánya – igazi családi vállalkozásban vezetik az egri irodát. Igaz, már nem sokáig, Anett ugyanis heteken belül anyai örömök elé néz, de a gondos tervezésnek köszönhetően ez nem áll a további sikerek útjába.
„Pontosan megfogalmazott célok, a céltudatos tervezés és a tervek következetes betartása mentén dolgozunk. A családalapításra is így készültem, tudatosan kerestük azokat az embereket, akik a távollétemben is jól teljesítenek majd ebben az erős ingatlanpiaci régióban. Szerencsére az édesanyámmal mindenben kiegészítjük egymást, így alkotunk hatékony csapatot!”, mondja az elhivatott kismama. 
 

„Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk” – ez a küldetéstudat repíti az Openhouse-t a további sikerek felé.
(X)
Gyász
„Egész életeden át szívesen dolgozva, szerényen éltél, most bánatot ránk hagyva, csendesen elmentél. Örök álom zárta le drága szemed, megpihenni tért két dolgos kezed. Drága Édesapám, Nagyapánk, Isten Veled! Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesapám, nagyapánk, SZABÓ BÉLA életének 93. évében csendesen elhunyt. Temetése 2019. október 23-án (szerdán) 14 órakor lesz a fertőd-süttöri temetőben. Előtte, 13.30 órakor engesztelő szentmisét mondatunk. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Elgyötört testem örökre megpihent, Uram, fogadd be hozzád lelkemet! Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSISZÁR LÁSZLÓNÉ szül. Szalai Mária Magdolna életének 79. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 25-én, pénteken 13.30 órakor lesz a röjtöki temetőben. Előtte az engesztelő szentmise 12.45 órakor lesz a helyi templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Örök álom zárta le drága szemed, megpihenni tért két dolgos kezed. Drága Édesanyánk, Isten Veled! Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PÉTER-WERR MARGIT Mancika volt fogorvosi asszisztens, pannonhalmi lakos 78 éves korában elhunyt. Szentmisével egybekötött búcsúztatása 2019. október 25-én, pénteken 15 órakor lesz a győri Szent Imre-templomban. Gyászoló család
„Elmegyek, mert el kell mennem... az elválás nagyon nehéz... belátom! Szólítottak, nincs mit tennem... isten veled, földi élet, család, s barátok!” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett testvérünk, sógorunk, rokonunk és barátunk, SIMON LAJOS „CSUCSU” börcsi születésű, rábapatonai lakos életének 67. évében váratlanul elhunyt. Temetése 2019. október 25-én, pénteken 16 órakor lesz a börcsi temetőben. Előtte engesztelő szentmise 15.15 órakor lesz a római katolikus templomban. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
„Hirtelen mentél el, köszönni sem tudtál, örökre lecsuktad csillag szemed. Vigyázunk az álmodra, te csak aludjál! Kedves Szerettünk, Isten Veled! Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyánk, nagymamánk, dédink, anyósom és rokonunk, HIDEG JÁNOSNÉ szül. Benczik Irén csornai lakos életének 82. évében csendesen elhunyt. Temetése 2019. október 24-én 15 órakor lesz a csornai Szent Antal-temetőben. Engesztelő szentmise a temetés napján, 18 órakor a helyi premontrei templomban. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útján elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Megpihen a dolgos apai szív, áldás és hála övezi a sírt. Szerető férj voltál, drága édesapa, nagyapa, bánatos családodnak most az őrangyala. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szerető Férjem, Édesapánk, Nagypapánk, Dédnagypapánk, Testvérem és Rokonunk, GRÁFI JÓZSEF életének 96. évében elhunyt. Temetése 2019. október 24-én, csütörtökön 15 órakor lesz az öttevényi régi temetőben. Előtte, 14.15 órakor engesztelő szentmisét tartunk az evangélikus templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban osztoznak. Gyászoló Család
„Mikor az erőm elhagyott és lelkem roskadozva vittem, csendesen és váratlanul átkarolt az Isten. Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NAGY LÁSZLÓ F.f.M.g-i szőlő-, gyümölcstermesztési szaktechnikus életének 76. évében elhunyt. Temetése 2019. október 25-én, pénteken 10.30 órakor lesz a soproni Szent Mihály-temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Szeretteim, én már elmegyek, küzdöttem sokat, de már nem lehet. Az örök haza vár, isten veletek. A lelketek mélyén mindig ott leszek, soha ne felejtsetek. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS ANTAL volt Győr, Földes G. utca 13. sz. alatti lakos életének 69. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 24-én, csütörtökön 14 órakor lesz a győr-nádorvárosi köztemető régi ravatalozójából. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Gyászoló szerettei
„Váratlanul élt halálod, búcsú nélkül mentél el, aludd szépen örök álmod, soha nem felejtünk el. Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk, testvérünk, apósunk és rokonunk, TRIPAM MIKLÓS életének 80. évében váratlanul elhunyt. Temetése 2019. október 24-én, csütörtökön 14.30 órakor lesz a beledi temetőben. Előtte az engesztelő szentmise 14 órakor kezdődik a helyi templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesapám, KATÓ IMRE 87 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása október 25-én 12 órakor lesz a szili temetőben. Előtte engesztelő szentmise a helyi templomban. Egyben köszönetet mondok mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászomban osztoznak. Gyászoló lánya
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BALÁZS CSABA a Horváth Lovas Kft. dolgozója 56 éves korában, hosszú szenvedés után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 25-én, pénteken 17 órakor lesz a győrzámolyi temetőben. Előtte, 16.15 órakor engesztelő szentmisét tartunk a helyi templomban. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Fájdalommal tudatjuk, hogy BALOGH GYULA ácsi születésű, kónyi lakos életének 70. évében elhunyt. Temetése október 25-én 15 órakor lesz a kónyi temetőben. Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapám, nagypapánk és rokonunk, MAGYAR ATTILA SÁNDOR (régi közmű-dolgozó) életének 73. évében váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2019. október 25-én, pénteken 15 órakor lesz a győr-nádorvárosi köztemető régi ravatalozójában. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BARCZA KÁROLY életének 75. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2019. október 25-én, pénteken 14 órakor lesz a győr-nádorvárosi köztemető új ravatalozójából. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Kegyeletüket, kérjük, egy szál virággal róják le. Gyászoló szerettei
Fájó szívvel emlékezünk VARGA LÁSZLÓNÉ szül: Nyikos Anna halálának 15. évfordulóján. A múló évek nem felednek, nem halványul emléked, mert a szeretet, amit adtál, egy életre emlékeztet Rád. Szerető férjed és fiad.