Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Transzportbetonnal hatékonyabb a munka

A nyár az építkezések, a felújítások ideje. Kánikula idején azonban sokkal nagyobb körültekintéssel kell lennünk, hogy a betonszerkezetek, az épületek kellően tartósak, időtállóak és jó minőségűek legyenek.
A beton tartósságának egyik feltétele a készítés során elért megfelelő szintű nedvességtartalom, amely a nyári hőségben nehezen biztosítható. A friss beton felülete gyorsan kiszárad, szilárdsága és tartóssága csökken, a szerkezeti részek pedig fokozottan hajlamosak lesznek a zsugorodásra és a repedésképződésre. Ha biztosra akarunk menni, érdemes megbízható forrásból származó transzportbetont vásárolnunk.


Magas színvonalon, korszerű technológiát alkalmazó, minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáló betonüzemet találhatunk Győrben és Mosonmagyaróváron is, amelyeket hazánk vezető építőipari alapanyag gyártója, a Duna-Dráva Cement Kft. működtet. A DDC betonüzemeiben a szokványos betontípusok mellett olyan különleges, például szulfátálló, vízzáró vagy éppen kopásálló betonok közül választhatunk, amelyek modern eljárásokkal, fejlett vezérlési technológia segítségével készülnek, így használatukkal a legjobb eredményt érhetjük el. Minderről a régió építőipari vállalatai is megbizonyosodhattak a napokban, amikor partnertalálkozó keretében ismerték meg az újonnan megnyitott, modern mosonmagyaróvári betonüzemet.

A Duna-Dráva Cement Kft. betontermékeiről és a nyári forróságban történő betonozásról további információt kaphat a DDC szakembereitől, tanácsadóitól, akik szívesen fogadják kérdéseit az alábbi elérhetőségeken:

9200 Mosonmagyaróvár, Éger út, hrsz: 5790/11.
Tel.: 96/566-487
E-mail:
zsitnya@duna-drava.hu
További részletek:
http://www.duna-drava.hu/hu/betonuzemeink
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

B&F Kft.: Alkatrészben nagy

Országosan is jelentős szereplője az autó­alkatrész-piacnak a győri székhelyű B&F Kft., amely most további kisalföldi viszonteladókat keres. (x) Tovább olvasom