PR

2019.06.20. 02:00

Szabadon szállítja a videókat a Vodafone

5G hálózat, vezetékes tervek és úttörő díjcsomagok az online videók rajongóinak - a Vodafone folyamatos fejlesztései új lehetőségek előtt nyitják meg a kapukat.

A piac nagy durranása lesz az 5G hálózatok hazai megjelenése, amelyek lenyűgöző sebességük mellett lehetővé teszik többek között négyzetkilométerenként akár egymillió eszköz kiszolgálását – szemben a 4G hálózat tízezres nagyságrendjével. A hatalmas kapacitás elsősorban nem a lakossági előfizetők, hanem az ipar, a gépek közötti kommunikáció miatt lesz fontos. Ezt a szegmenst szolgálja majd ki a Vodafone közelmúltban felavatott két bázisállomása is, amelyeken keresztül nemrég például egy távvezérlésű BMW i3 irányításával mutatta be az 5G hálózat képességeit a társaság.


Hamarosan tovább bővülhet a Vodafone szolgáltatásainak köre, a UPC tervezett felvásárlásával ugyanis a cég a távközlés valamennyi területén komoly súllyal lesz jelen, a kábeltévétől a szélessávú internetig. A társaság egyelőre az Európai Bizottság versenyhatósági jóváhagyására vár – addig a két vállalat külön cégként működik –, a jövőbeli egyesülés azonban új távlatokat nyit az ügyfelek számára.


Persze lehetőségekből most sincs hiány, jelenleg a Red Live és Red Live+ díjcsomagok tartják izgalomban az előfizetőket. Legalábbis azokat, akik szívesen néznek videós tartalmakat a mobiljukon – márpedig a Vodafone felmérése szerint a 16-37 éves hazai netezők 52 százaléka ezt hetente megteszi. Az új Red tarifákkal ennek immár semmi nem áll az útjába: bárki megtapasztalhatja, milyen igazán szabadon, wifikapcsolat nélkül online videókat, filmeket nézni. A YouTube, a Facebook és az Instagram mellett ugyanis többek között a Netflix és az HBO Go sem fogyasztja az előfizető rendelkezésre álló adatkeretét – avat be a részletekbe Tóth Kata, a győri Baross utcai márkaképviselet vezetője.

Mindezt egyedülálló, 20 éve folyamatosan fejlesztett hálózata teszi lehetővé. S bár vannak új versenytársak is a mobilpiacon – ilyen például a nemrég belépett DIGI, amelynek tevékenységét a Vodafone kérdésünkre nem kommentálta –, a Vodafone országos lefedettségével és a rendkívül gyors adatátvitelt nyújtó, Győrött is elérhető 4G+ szolgáltatásával nehéz versenyezni. Nem véletlen, hogy az elmúlt három évben a mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone tudta növelni a piaci részesedését.


Köszönhető mindez természetesen a magas szintű ügyfélkiszolgálásnak is, amelyről sokat tudna mesélni Tóth Kata. Ő az elért eredmények mellett arra a legbüszkébb, hogy – a hálózatban egyedülálló módon – három éve fix csapattal dolgozik. – Kitűnő gárda állt össze, amelynek tagjai mind különböző egyéniségek, mégis valamennyien csapatjátékosok. Jó itt dolgozni, és ezt az ügyfeleink is érzik – mondja.

 

Vodafone márkaképviselet

Győr, Baross Gábor út 9.

Nyitvatartás:

Hétfő–péntek: 8.30–17.30

Szombat: 8.30–12.30

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában