Álláslehetőség

2019.11.15. 08:00

Raktárosok és targoncakezelők, figyelem!

2019 decemberétől a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) jelentősen kiszélesíti az Audi Hungária Zrt.-nek nyújtott belső logisztikai szolgáltatásainak körét. A megközelítőleg 1400 munkatársat foglalkoztató operáció Magyarország jelenlegi legnagyobb szerződéses logisztikai projektje. Az Audi motorgyárának alkatrész-raktározásában dolgozókat, illetve a gyártósori kiszolgálást végző kollégákat a WSZL versenyképes juttatásokkal és változatlan, kedvező feltételekkel veszi át. A WSZL, amely vállalat már 2016 óta az Audi Hungária Zrt. egyik logisztikai szolgáltatója, decembertől kiterjeszti telephelyi együttműködését, ami további létszámbővítést igényel.

A WSZL a korábbi logisztikai partnercég valamennyi, az átvett tevékenységekben foglalkoztatott logisztikai dolgozóját átveszi. A jelenlegi munkatársak számára a változást most mindössze a munkáltatójuk új neve jelenti majd. A kedvező munkakörülményeket és a juttatási csomagot az új munkaadó továbbra is változatlanul biztosítja, a jövőben pedig a WSZL, a vállalattól megszokott módon, a munkafeltételek folyamatos fejlesztésére fog törekedni.

A WSZL neve egyébként nem ismeretlen Győrben és környékén, hiszen már 2016 óta támogatja magas színvonalú szolgáltatással az alkatrészekre szétszerelt motorok kezelését és csomagolását (Audi CKD).

A vállalat a nyáron lezárult pályázatot követően idén decembertől a motorgyárban is jelen lesz, ahol házon belüli logisztikai szolgáltatásokat nyújt majd, emellett egy külső logisztikai központ (LOC2) üzemeltetése is hozzá kerül.

„Az itt dolgozó munkavállalók tapasztalata és tudása garanciát jelent arra, hogy az általunk átvett tevékenységeket kiemelkedő színvonalon végezhessük. Minden jelenlegi kollégára számítunk, és az a célunk, hogy a csapat számára vonzó munkakörülményeket teremtsünk. Az átmenetről folyamatosan, személyesen is tájékoztatást adunk: munkatársaink már szeptembertől várják a kérdéseket a motorgyárban és az LOC2 épületében” – mondta Barna Zsolt, a WSZL ügyvezetője.

Barna Zsolt, a WSZL ügyvezetője.

A WSZL a közúti fuvarozó Waberer’s cégcsoport belföldi logisztikai leányvállalata. A teljes cégcsoport több mint 7600 főt foglalkoztat saját állományban, és további 1500 fő vesz részt az operációban alvállalkozókon keresztül. Az ügyfelek nemzetközi és belföldi kiszolgálását több mint 4200 kamionból álló flotta biztosítja. A cégcsoport közel 220 ezer négyzetméter korszerű raktárterülettel és 370 darab targoncával rendelkezik.

A WSZL Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatója, megbízói számára komplex logisztikai megoldásokat nyújt, amely magába foglalja az áruk disztribúcióját és fuvarozását, raktári készletezését, illetve a különféle raktári hozzáadott értékű tevékenységeket.

A nyitott pozíciókra itt lehet jelentkezni: www.waberers-szemerey.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában