Openhouse: díjazzák a sikereket

Igazi örömünnep volt a múlt hétvége az Openhouse ingatlanhálózat legeredményesebb munkatársainak: számos elismerés mellett több Ferrari-tesztvezetés is gazdára talált.
A legtöbb újépítésű projektet behozó Openhouse-értékesítők: Orbán Gréta, Gergely Mária, Takács József, Sikuláné Kolbe Judit, Ali Zsuzsanna, Kelemenné Tóth Nikolett, valamint Molnár Szabolcs cégvezető.
Díjazták a legjobbakat: Takács József, Sikuláné Kolbe Judit, Ali Zsuzsanna, Kelemenné Tóth Nikolett. A díjakat átadta: Molnár Szabolcs cégvezető, Orbán Gréta és Gergely Mária

Nem kétséges, hogy az Openhouse-nál értenek ahhoz, hogyan motiválják a munkatársakat: évente többször is megjutalmazzák az eredményes ingatlan-értékesítőket, belső versenyekkel, ötletes akciókkal ösztönzik ezt a nem könnyű szakmát magas szinten művelő kollégákat. Múlt hét végén például egy balatonfüredi vitorlázásra invitálták a 33 Openhouse iroda legjobbjait, ahol újabb díjakat osztottak, többek között a legnagyobb irodai forgalmat elérő és a legtöbb új megbízást kötő ingatlanértékesítőket.
 
– Nemcsak az ösztönzésre, hanem arra is odafigyelünk, hogy már a legelején, a munkába álláskor minél gyorsabban a siker felé terelgessük a kollégáinkat, ezt többek között komplex integrációs program, és folyamatos coaching segíti – árulta el Molnár Szabolcs, az Openhouse egyik tulajdonosa. Negyedéves és éves értékelések, az egyes irodákon belüli versenyek motiválják az értékesítőket, a Sikerkulcs programban pedig értékes ajándékokra – például telefonra, tabletre, fényképezőgépre – válthatják be az eredményeik után kapott kulcsokat. A cég vezetése hol balatoni vitorlázással, hol Ferrari-tesztvezetéssel vagy céges autóhasználattal díjazza az eredményeket, gyakoriak a céges rendezvények, kötetlen kirándulások is.   
 

Balatoni vitorlázással lepték meg a legjobb Openhouse-értékesítőket.
Vitorlázással lepték meg a legsikeresebb Openhouse-munkatársakat.

A cég vezetői tudják, hogy a pénzügyi bónusz nem minden, a kellemes munkakörnyezet és a jó közösség is fontos megtartó és ösztönző erővel bír. „Igyekszünk olyan irodákat kialakítani, legújabb irodánkat az ügyfelek és munkatársaink megváltozott igényeire szabjuk, ötvözzük a kellemes irodai légkör és a digitális megoldások előnyeit. Ehhez jön még a rugalmas munkabeosztás és a lehetőség az otthoni munkavégzésre, valamint a folyamatos, építő vezetői visszajelzések, amelyek sok helyen szintén hiányoznak a munkahelyi kultúrából” – mond néhány példát Molnár Szabolcs. Hozzáteszi: a legfontosabb, hogy olyan értékrendet és cégkultúrát alakítsanak ki, amellyel az ott dolgozók azonosulni tudnak – így válnak elkötelezett, lojális, és persze eredményes munkatársakká.
 
Nem jön ingyen a siker
 
Úgy tűnik, ennek sikerül is megfelelni, hiszen az Openhouse-család tagjai szívesen posztolnak a közösségi oldalakon egy-egy céges rendezvény alkalmával – és ilyenekből van bőven –, büszkék arra, hogy az ország egyik legnagyobb ingatlanhálózatát erősítik szakértelmükkel, munkájukkal.
 
Pedig – a tévhitekkel ellentétben – ez nem könnyű szakma: hiába van még mindig felfutóban az ingatlanpiac, hosszú távon csak a képzett, rátermett értékesítők lehetnek sikeresek. „Szorgalom, kitartás, értékesítési véna, amire a leginkább szükség van, ez nem mindenkiben van meg. A jutalékos rendszer sem való mindenkinek, sokan pedig azért buknak el, mert nincs elég kitartásuk kivárni a sikert. Az ingatlanszakmában nem jön ingyen a siker, tanulni, alapozni kell, portfóliót kell építeni, hogy jöjjenek az eredmények. Van olyan kollégánk, aki fél évig egyetlen ingatlant sem adott el, ma pedig az egyik legjobb értékesítőnk!” – mondja a cégvezető.
 

Birtalan Szidónia, Németh Adrienn és Fülöpné Máté Ildikó, a legeredményesebb győri értékesítők.
A csapat legeredményesebb győri tagjai: Birtalan Szidónia és Fülöpné Máté Ildikó, Németh Adrienn szakmai igazgatóval (középen).

Az őszinteség és a felkészültség a kulcs
 
Nem csoda, hogy sokan lemorzsolódnak, amikor megpróbálkoznak az ingatlanszakmával, vannak azonban, akik itt találják meg a számításukat. Közéjük tartozik Fülöpné Máté Ildikó, aki az utóbbi időszak legnagyobb irodai forgalmát érte el az Openhouse hálózatában. Őt már régi ismerősként keresik meg az ügyfelek, aki pedig nem, az ajánlásra jön. Sokan annyira megbíznak benne, hogy személyes megtekintés nélkül vásárolják meg az általa ajánlott, befektetési célra kinézett lakást, s van olyan család, amelynek már a sokadik ingatlanügyletét viszi végig, sőt, gyakran a lakásavatóra is meghívást kap.
 
– Ez a legnagyobb elismerés, az egyik siker hozza a következőt! Szeretem, hogy az elejétől a végéig végigkövethetem egy-egy ingatlan útját, az otthonteremtés folyamatát. Ebben a szakmában az őszinteség a legfontosabb; vannak, akik hitegetik az ügyfeleket, én őszintén megmondom, mit várhatnak a pénzükért vagy az ingatlanjukért cserébe, és ezt az őszinteséget meg is köszönik – mondja Ildikó. A sok kóklerrel és szerencsevadásszal szemben ő a tapasztalatával éri el a sikereket, na meg azzal a háttérrel, amit csak egy nagy ingatlanhálózat tud nyújtani. „Mi biztonságot adunk az embereknek, szűrjük a potenciális vásárlókat, sok munkától kíméljük meg és levesszük az adminisztrációs terheket az ügyfeleink válláról. Nem beszélve a problémás, például osztatlan közös tulajdonú vagy végrehajtás alatt álló ingatlanokról, amikor a jogi és pénzügyi hozzáértésünk, hátterünk felbecsülhetetlen.”
 
Megszolgálja a bizalmat
 
Ali Zsuzsanna az Openhouse fővárosi irodájában más terepen mozog, ő hozta be a legtöbb új építésű ingatlant a hálózatba.
 
– Nem könnyű terület ez, hiszen látatlanban, gyakorlatilag a tervezőasztalról kell eladni a lakásokat, sokszor egyetlen alaprajz és látványterv alapján… Közel tíz éve foglalkozom ezzel, de még mindig nagy élmény, amikor látom az emberek örömét, ha sikerül megkötni egy-egy szerződést. Mindegyik üzlet más, mindegyik kihívás, s nagy dolog, ha az ügyfelek a bizalmukba fogadnak – mondja Zsuzsa. Ő a gyermeke születése után nézett rugalmasan végezhető munka után és találta meg a hivatását. Nem titkolja, az állandó pörgésben ki lehet égni, ezért is kell egy olyan munka és egy olyan csapat, ahol az elismerés, a sikerélmény újra meg újra motiválni tudja. Ezt az Openhouse-nál megtalálta.

www.oh.hu
 

(X)
Gyász
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk, Horváth Zoltán halálának 2. évfordulójára Már csak emlék vagy, s ez oly nehéz. Hisz úgy fáj a szívünk, hogy elmentél. Elhívtak tőlünk a távoli fények, De mi még most is visszavárunk téged. Tudjuk hogy nem jöhetsz. Így tovább könnyezünk, Fájó szívvel, gyertyalánggal rád emlékezünk. Szerető feleséged, lányaid, unokáid és vejeid
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk, MOLNÁR ISTVÁN bágyogszováti születésű, volt kőszegi lakos halálának 3. évfordulójára. Az idő múlik, a fájdalom nem. Míg élünk emlékezünk. Fájó szívű Édesanyád, Feleséged, Kislányod és Öcséd
„Csillag volt, mert szívből szeretett, mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökre ott marad. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapám, nagyapám, testvérem, apósom, sógorom és rokonunk, REISINGER NÁNDOR életének 83. évében, házasságának 57. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2019. október 24-én, csütörtökön 15 órakor lesz a ravazdi temetőben. Előtte engesztelő szentmisét 14 órakor mondatunk a helyi templomban. Kérjük, szerettünktől egy szál virággal búcsúzzanak. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál. Fájdalommal és a feltámadásba vetett hittel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Férjem, Édesapánk, Nagyapánk, Dédnagypapám, Apósunk és Rokonunk, SZABADOS EGON életének 90. évében visszaadta lelkét teremtőjének. Temetése 2019. október 24-én, csütörtökön 13 órakor lesz a Szent Imre-altemplomban, szentmisével egybekötve. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban osztoznak. A virágra szánt összeget kérjük a templom javára felajánlani. Gyászoló Család
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Itt hagytál minden álmot, vágyat, nem mesélsz már az unokáknak, csak a bánat és könny marad utánad. Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagyapánk, apósunk, keresztapánk, LÁNYI ZOLTÁN 2019. október 16-án, 68 éves korában hirtelenséggel itt hagyott bennünket. Szeretett halottunktól 2019. október 24-én, csütörtökön 16 órakor veszünk végső búcsút az Écs-falusi temetőben. Előtte engesztelő szentmisét 15.15 órakor mondatunk a helyi templomban. Gyászoló család
„Már nincs holnap, ennyi volt az élet, sirassatok csendesen, mert én a szívetekben élek. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, anyósunk, nagymamánk, dédink, testvérem és rokonunk, CSEH FERENCNÉ szül. Major Anna volt Kótai Jenőné életének 88. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése október 24-én, csütörtökön 15 órakor lesz a mosoni temetőben. Előtte, 14.30 órakor engesztelő szentmise a temető kápolnájában. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Pihen a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Feleségem, Édesanyám, Nagymamám, Sógornőm és Rokonunk, SOÓS ZOLTÁNNÉ szül. Bajcsi Luca volt gönyűi lakos életének 78. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. október 25-én, pénteken 13 órakor lesz a győri Szent Imre-templomban, szentmisével egybekötve. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Kérjük, hogy szeretett hozzátartozónktól egy szál virággal búcsúzzanak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk LENCSE IMRE halálának 2. évfordulóján. Elhagytad a házat amit úgy szerettél, itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már Nélküled jön el a nyár az ősz a tél a tavasz, bármilyen szép is Nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük az Istent hogy jól bánjon Veled, helyettünk angyalok simogassák a fejed. Olyan drága voltál nekünk hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi! Bánatos feleséged, fiaid és családja
A Nagylózsi Általános Iskola 1969-ben végzett tanulói az 50 éves találkozó alkalmából szeretettel emlékeznek elhunyt tanáraikra: PÁL TIBOR igazgató FERSLI IMRE osztályfőnök PÁL TIBORNÉ SIPOS LAJOS BAKONYI ISTVÁN és elhunyt osztálytársaikra: HORVÁTH PIROSKA REINHOFFER ANDRÁS Emléküket megőrizzük!
A volt Szamuely Tibor Közgazdasági Szakközépiskola 1984-ben végzett 4/a. osztályának diákjai 35 éves érettségi találkozójukon szeretettel emlékeznek BÉKÉSI IMRE tanárukra és LAUER KRISZTINA osztálytársukra. Emléküket nem feledjük
Fájó szívvel emlékezünk BABOS BÉLÁNÉ (Erzsike, Böbe) halálának 5. évfordulójára A múló évek nem felednek, nem halványul emléked, mert a szeretet, amit adtál, egy életre Rád emlékeztet. Szerető családod
Fájó szívvel emlékezünk BÖRZSEI JÓZSEF halálának 1. évfordulóján Csendes a temető, nem jön felelet. Arcomat mossák a keserű könnyek. Hideg sírköveden kezem pihentetem, itt vagyok nálad, rád emlékezem. Ha majd egyszer én is lehunyom a szemem, nem fáj már semmi, mert ott leszel velem. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Örökre szerető feleséged, lányod, fiaid, menyed és unokáid
Fájó szívvel emlékezünk CZUPY JÓZSEF halálának 10. évfordulóján. Suhanva száll az élet tova, ami elmúlt, nem jön vissza soha. Várni valakit, aki nem jön többé, az emlékét őrizzük szívünkben örökké. Szerető családod
Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek. A rábapatonai Általános Iskola 1969-ben végzett tanulói 50 éves osztálytalálkozójuk alkalmából fájó szívvel emlékeznek elhunyt igazgatójukra MOGYORÓSI FERENCRE, osztályfőnökükre DRESCHER NÁNDORNÉRA. Osztálytársaikra: BÁN TIBORRA, BOGNÁR FERENCRE, NAGY DEZSŐRE, MEZŐ ANTALRA, RÁCZ ANNÁRA. Emléküket megőrizzük.
Szeretettel gondolunk volt tanárainkra és Rátok az 55 éves érettségi találkozón: FÁBIÁN MARGIT, HORVÁTH MÁRTA, JANEK ARANKA, KOTÁLIK ERZSÉBET, NAGYPÁLI ÉVA, NÁDOR ÉVA NÉMETH ÉVA, Zrínyi Ilona Gimnázium, 4/A