Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Nyerje meg Ön az 1 millió forintot!

Kiadónk nagyszabású nyereményjátékkal összekötve kérdéssorral fordul az olvasókhoz.

Minden komoly vállalat – legyen az termelő, kereskedelmi, szolgáltató, avagy médiavállalkozás – törekszik arra, hogy minél jobban megismerje vásárlói, ügyfelei, olvasói fogyasztási szokásait, anyagi lehetőségeit, életkörülményeit, érdeklődési területeit – egyszerűen azért, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő kiszolgálásban részesítse őket. Ezt teszi most kiadónk is, amikor nagyszabású nyereményjátékkal összekötve kérdéssorral fordul az olvasókhoz. A felmérésből azt szeretnénk kiolvasni, hogy a Kisalfölddel és a kisalfold.hu-val, s minden más kiadványunkkal hogyan tudnánk még inkább kedvében járni olvasóinknak. Akkor járunk közös sikerrel, ha minél többen kitöltik és visszaküldik kérdőívünket!

A játék lényege is ez: aki kitölti és beküldi, vagy leadja valamelyik ügyfélszolgálati irodánkban az újságban található adatlapot – amit egyébként megtalál és kitölthet a portálunkon is –, részt vesz az október 18-i sorsoláson, ahol a fődíj 1 millió forint készpénzben. Ezzel és még további nyereményekkel olvasóink együttműködését, fáradságát szeretnénk megköszönni.

A kérdőív többször is megjelenik az újságban, de kitölteni csak egy alkalommal célszerű, hiszen egy név csak egyszer szerepelhet a sorsoláson. Beküldési határidő: október 15.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogosítványuk már van, vezetni még tanulnak

Nyerj egy jogsit! - szólt portálunk felhívása áprilisban. Győzteseink sorra veszik az akadályokat, s… Tovább olvasom