pr-cikk

2020.11.30. 08:00

Németh Krisztián: a Mikroflexum Trade Kft. az előremenekülést választja

Most túl kell élnünk

rbsh

Most túl kell élnünk, mind egészségügyileg, mind gazdaságilag – hangsúlyozza Németh Krisztián, a Presztízs-díjas Mikroflexum Trade Kft. cégvezetője, akit a vállalkozás múltjáról, jelenéről és jövőjéről is kérdeztünk.

Németh Krisztián egyéni vállalkozóként kezdte pályáját, s a vállalkozás növekedésével arányosan alakították a cégformát is: a Mikroflexum Trade Kft. a gépjárművekben egyre nagyobb teret hódító elektronikai rendszerek hibakeresésére, javítására jött létre. Tevékenysége sokrétű: gépjárművek elektronikai rendszereinek diagnosztizálását és azok vezérlőelektronikáinak javítását éppúgy végzik, mint generátorok, indítómotorok felújítását. Ezt egészíti ki a gépjármű klíma hibakeresése, javítása, töltése, fertőtlenítése, valamint gépjárműalkatrészek forgalmazása.

Az évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a cég létszáma – párhuzamosan az ügyfélkör és a telephely bővülésével – egyre nőtt, jelenleg hét munkavállalót foglalkoztat. Mechatronikai végzettségű szakembereinek mindenhez értenie kell a járművek javítása során.

– Mosonmagyaróvári székhelyünkön közúti járművek javításával, fenntartásával foglalkozunk, ezt márkafüggetlenül végezzük. 2018-tól a Forddal kötött szerződés értelmében ezen Ford márkájú járművek tulajdonosait gyári technológiával tudjuk kiszolgálni. A magas szintű munkavégzéshez szükség van a környezettudatos és hatósági előírásokat pontosan betartó munkatársakra. Vallom, hogy rend a lelke mindennek, ugyanakkor fontosnak tartom, hogy bármennyire is nehéz a gazdasági helyzet, tanulni, fejleszteni, képezni kell magunkat, nincs más kiút. Magam is kétéves szakképző iskolába járok – emeli ki a cégvezető. Hozzáteszi: „A nehezebb gazdasági körülmények között csak két út lehet, feladjuk vagy előre menekülünk. Mi az utóbbit választottuk, amíg ehhez az anyagi hátteret biztosítani tudjuk.

A cég üzletfilozófiájáról elmondta: a vevőközpontúság a kulcsszó, annál is inkább, mert hosszú távú kapcsolatokra törekednek partnereikkel. Többségük lakossági felhasználó, de a kis-, közepes-, és nagyvállalatok igényeit is igyekeznek kielégíteni.

– A megváltozott gazdasági körülmények megváltozott emberi értékrendeket, értékeket is eredményeztek. Felgyorsult világunk lelassítása is veszélyekkel jár. Most túl kell élnünk ezt az időszakot – búcsúzott Németh Krisztián.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában